Sun Talks: seminarii gratuite cu Otilia Mantelers şi Dan Cristea

1 83526 original jpg jpeg

În octombrie, Otilia Mantelers şi Dan Cristea îţi vorbesc despre cum să te dezvolţi pe toate planurile, atât în viaţa de familie cât şi în carieră.

Astfel, ai ocazia să îţi îmbunătăţeşti discursul public pentru ca mesajul tău să fie pe deplin înţeles, dar şi să înveţi lucruri noi în materie de parenting. Seminariile „Sun Talks” au ajuns la a zecea ediţie, sunt gratuite şi se desfăşoară în Sun Plaza.

Tema din această toamnă, „Dezvoltă-te un pic altfel” se referă la depăşirea limitelor şi la dezvoltare personală pe toate planurile. Vei învăţa cum să ai cel mai bun discurs public şi vei primi sfaturile necesare ca să depăşeşti obstacolele din calea ta.

În plus, pentru că împlinirea ta vine atunci când viaţa profesională se îmbină perfect cu cea de familie, vei avea ocazia să descoperi o abordare nouă de parenting: una centrată pe conectare şi nu pe control.

Pe 13 octombrie, Dan Cristea va vorbi despre cum dărâmăm clişeele într-un discurs public. Dacă vrei să descoperi cum ai putea să-ţi îmbunătăţeşti discursul, vino să afli toate secretele de la un profesionist!

Dan Cristea a fost campionul lumii la dezbateri universitare, titlu pe care l-a câştigat în 2009 în cadrul Campionatelor Mondiale din Cork, Irlanda, la categoria English as a Second Language.

image

„În ciuda reclamelor care încearcă să susţină contrariul, domeniul retoricii cunoaşte foarte puţine reţete. Discursul public reprezintă în primul rând o experienţă - există un număr infinit de moduri de a transmite un mesaj convingător, iar alegerea unuia dintre aceste moduri este o opţiune puternic personalizată. Excelenţa în acest areal presupune identificarea unor căi strict personale de îmbunătăţire, rezultate din experienţe de discurs cât mai variate, construirea unei capacităţi de auto–analiză, obţinerea de sfaturi punctuale pentru depăşirea unor obstacole de parcurs”, a declarat Dan Cristea, Managing Associate al Ţuca Zbârcea & Asociaţii.

Dan Cristea este specializat ca avocat pledant în litigii şi arbitraje internaţionale. În 2012, revista Forbes România l-a nominalizat în topul „30 sub 30”.

Pe 20 octombrie, Otilia Mantelers ne vorbeşte despre cele mai bune metode ca să creştem cu iubire copii cu încredere în sine.

Otilia Mantelers este psiholog şi instructor de parenting, care promovează puterea terapeutică a jocului, aprofundată cu specialistul Dr. Lawrence J. Cohen. Este susţinătoarea şi promotoarea metodei Parenting by Connection, cu care s-a familiarizat în cadrul unui program intens de formare, iniţiat de organizaţia Hand in Hand Parenting din SUA, al cărei leader este în România.

image

„Abordarea de parenting pe care o promovez este centrată pe conectare şi nu pe control. Iar instrumentele de conectare pe care le povestesc părinţilor sunt cele de la Hand in Hand Parenting şi Playful Parenting: timpul special, jocul, limitele şi ascultarea eliberării emoţionale prin plâns şi crize de furie. Am văzut cum conectarea este ceea ce copiii au nevoie pentru a creşte şi a-şi dezvolta talentele cu care s-au născut. Conectarea este ingredientul de bază al oricărei relaţii interumane”, spune Otilia Mantelers, instructor de parenting.

Otilia organizează de câţiva ani cursuri pentru relaţiile în familie şi în cuplu şi conferinţe cu invitaţi internaţionali. În 2017, Otilia Mantelers a lansat cartea „Secretul Monstrului” prin care îi ajută pe copii să facă faţă emoţiilor puternice, iar pe părinţi să fie mai jucăuşi şi mai empatici.

Ambele seminarii au loc de la ora 11.00 la 13.00, în Sun Plaza, la etajul 1, în faţa restaurantului Marty. Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completând formularul de aici, pentru fiecare seminar în parte: https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/.

Dacă te înscrii la seminar, te rugăm să ajungi cu 10-15 minute înainte de ora începerii seminarului (11.00), pentru a te putea înregistra.

Sun Talks sunt seminarii create, organizate şi găzduite de Sun Plaza. Temele de discuţie sunt alese de clienţii Sun Plaza şi au fost, de-a lungul vremii de la nutriţie la astrologie, de la beauty la fashion şi chiar organizare de nunţi. Printre speakeri s-au numărat până acum Ioana Macoveiciuc, Melania Medeleanu, Mirela Vescan, Mihaela Bilic, Ligia Pop, Lena Criveanu, Ovidiu Buta, Ana Morodan, Adela Pârvu, Răzvan Pascu, Simona Tivadar şi Andrei Roşu.

Cele două seminarii vor fi transmise live pe Facebook.Recente

Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg