Sun Talks: seminarii gratuite cu Tedy Necula şi Adelina Toncean

1 85460 original jpg jpeg

Tedy Necula şi Adelina Toncean îţi vorbesc în această primăvară despre inspiraţie, despre motivaţie şi despre curajul de a fi tu însuţi. Seminariile „Sun Talks” au ajuns la a unsprezecea ediţie, sunt gratuite şi se desfăşoară în Sun Plaza.

Tema din această primăvară „Dezvoltă-te un pic altfel” se referă la capacitatea noastră de a ne autodepăşi, a îndrăzni să ne ducem visurile până la capăt, astfel încât să fim o sursă de inspiraţie pentru cei din jur.

Vei învăţa de la unul dintre cei mai buni speakeri motivaţionali cum să depăşeşti toate obstacolele din viaţă. „Fii mai deschis, mai conectat, mai empatic!”. Asta ne învaţă Tedy Necula în cadrul workshopului „Inspiră-te din poveştile care ne aduc împreună” din 30 martie, ora 11:00. Vino şi află cum îi poţi inspira pe cei din jurul tău, fie în viaţa personală, fie în cea profesională!

„Îi provoc pe oameni să fie deschişi, să se arate aşa cum sunt, să mai lase fricile deoparte pentru că ele ne trag în jos. Este foarte important să te asculţi şi pe tine, nu doar pe alţii şi să vezi care e propriul tău film”, este de părere Tedy Necula, regizorul primului film inspiraţional românesc „Coborâm la prima” şi speaker motivaţional.

Tedy Necula a creat peste 40 de filme documentare care vizează proiecte și cauze sociale în Europa. Filozofia sa îl determină să caute inspirație în orice subiect sau brand, chiar și în locuri unde alții descoperă doar drame. A rămas orfan de mamă la vârsta de 5 ani, suferă de o formă de paralizie care îi afectează mâinile şi picioarele, dar a reuşit să se ridice după fiecare lovitură pe care i-a dat-o viaţa şi acum motivează milioane de oameni prin poveştile lui inspiraţionale.

„Iubirea vindecă, iar lipsa ei creează suferinţă!“, spune un om cu suflet uriaş, de la care avem cu toţii atât de multe de învăţat. Toată lumea o numeşte un înger pentru copiii care au venit pe lume cu diferite afecţiuni medicale şi care sunt părăsiţi de părinţi în spital. Cum să faci asta şi să fii „Mai motivat, mai curajos, mai puternic!” învăţăm de la Adelina Toncean la „Reporneşte-ţi optimismul” pe 6 aprilie, ora 11:00. Haide să afli cum poţi transforma neputinţa în putinţă având curajul de a fi diferit.

„Eu cred că sunt un încărcător care ia energia din priză şi o duce acolo unde e nevoie de ea. Aşa-i că ştii cum e să stai cu bateria descărcată în faţa prizei şi să nu o poţi folosi? Eu nu sunt sursa de energie, sunt instrument, un instrument bun pentru că, atunci când îţi asumi un aşa rol, trebuie să o faci bine. Trebuie să fiu încărcător universal şi de maximă viteză.”, spune Adelina Toncean.

Adelina Toncean a adoptat 2 copii cu afecţiuni medicale grave, este iniţiatoarea programului „Niciun copil singur în spital”, iar în cea mai mare a timpului o poţi găsi la spitalul Marie Curie, din Bucureşti, acolo unde alege, în fiecare zi, să fie mamă pentru toţi copiii abandonaţi de femeile care le dau viaţă şi apoi pleacă. Adelina a fost consilier în Cabinetul Ministrului Muncii, Dragoş Pîslaru, unde a contribuit la eforturile de îmbunătăţire a legislaţiei în domeniul protecţiei copilului.

Derulează în prezent proiecte dedicate copiilor cu afecţiuni medicale grave şi a primit Premiul „Inimi de români” din partea Televiziunii Române pentru implicarea continuă în sprijinirea grupurilor vulnerabile.

Ambele seminarii au loc de la ora 11.00 la 13.00, în Sun Plaza, la etajul 1, în faţa restaurantului Marty. Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completând formularul de aici, pentru fiecare seminar în parte: https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/.

Cele două seminarii vor fi transmise live pe Facebook. Astfel, mai multe detalii pe Facebook şi website.

Dacă te înscrii la seminar, te rugăm să ajungi cu 10-15 minute înainte de ora începerii seminarului (11.00), pentru a te putea înregistra.

Sun Talks sunt seminarii create, organizate şi găzduite de Sun Plaza. Temele de discuţie sunt alese de clienţii Sun Plaza şi au fost, de-a lungul vremii de la nutriţie la astrologie, de la beauty la fashion şi chiar organizare de nunţi. Printre speakeri s-au numărat până acum Ioana Macoveiciuc, Melania Medeleanu, Mirela Vescan, Mihaela Bilic, Ligia Pop, Lena Criveanu, Ovidiu Buta, Ana Morodan, Adela Pârvu, Răzvan Pascu, Simona Tivadar, Andrei Roşu, Dan Cristea şi Otilia Mantelers.

Partenerii media sunt: www.clickpentrufemei.ro, www.eva.ro şi www.totuldespremame.ro .Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg