Taţii sunt mai atenţi la nevoile fiicelor? Vedete care demonstrează că relaţia tată-fiică este cu adevărat specială

2 nintchdbpict000626425202 jpg jpeg

Se ştie că taţii sunt mai atenţi la nevoile fiicelor, însă un nou studiu confirmă acest lucru. Potrivit cercetării, taţii tind să interacţioneze diferit cu fetele, decât cu fii şi sunt mai săritori atunci când vine vorba despre protecţia şi bunăstarea acestora.

Studiul s-a axat pe 52 de taţi de fii şi fiice cu vârste de 1 şi 2 ani. Cercetătorii au analizat modul în care taţii au interacţionat cu copii lor şi au făcut scanări RMN ale creierului, pe tot parcursul cercetării. Specialiştii au descoperit că sexul copilului are un efect direct asupra modului în care arată relaţia cu tatăl. Mai exact, taţii tind să se distreze mai mult cu fiicele, decât cu fii, sunt mai atenţi la nevoile lor şi sunt mai fericiţi atunci când fiicele lor sunt fericite, arată brightside. Realitatea confirmă rezultatele studiului şi aceste vedete ne demonstrează că relaţia tată-fiică este cu adevărat specială.

Jay-Z şi Blue Ivy

Rapperul Jay-Z are împreună cu Beyonce trei copii: pe Rumi Cater (4 ani), Sir Carter (4 ani) şi pe Blue Ivy Carter (9 ani). Jay-Z a apărut de multe ori cu Blue Ivy la braţ şi este mândru de fiica sa, care îi seamănă perfect: „Cel mai frumoas lucru din această lume este fetiţa tatălui‟, a spus Jay-Z, despre Blue Ivy. De asemenea, rapperul a spus că îi place când petrece timp alături de fetiţa lui şi aceasta chiar l-a inspirat să înveţe să înoate: „Nu ştiam să înot până când nu s-a născut Blue. Acest lucru este ca o metaforă a relaţiei noastre. Dacă Blue ar cădea vreodată în apă şi nu aş putea să o prind, nu aş putea trece niciodată peste acel lucru‟, a precizat artistul, potrivit Page Six.

David şi Harper Beckham

Nu este un secret faptul că familia Beckham are o legătură extrem de strânsă, însă relaţia dintre David şi fiica sa, Harper, în vârstă de 10 ani, este cu adevărat specială. Recent, a apărut în mediul online un filmuleţ, postat de Victoria Beckham, în care David îi pregăteşte micuţei Harper sandwich-ul pentru şcoală şi un mic pacheţel, cu castraveţi în formă de „H‟ şi de inimioară: „Ar trebui ca David să înceapă o afacere cu pacheţele pentru şcoală?‟, a scris Victoria în dreptul postării.

Don şi Dakota Johnson

Acesta este un exemplu când copilul îşi depăşeşte părinţii în ceea ce priveşte succesul profesional. Când vine vorba de susţinerea fiicei sale în cariera de actorie, actorul Don Johnson a descris-o pe Dakota ca fiind: „O actriţă talentată, talentată, talentată, iar această perioadă este doar o etapă din seria lungă de spectacole extraordinare din cariera sa‟, a spus acesta mândru că fiica lui a ajuns cunoscută în întreaga lume. De asemenea, Don i-a oferit fiicei sale sfaturi importante în carieră şi a îndemnat-o să studieze la şcoli înalte.  

Billy Ray şi Miley Cyrus

Deşi Billy Ray activa în industria muzicală, atât el cât şi fiica lui, Miley Cyrus, s-au făcut cunoscuţi în serialul „Hannah Montana‟. El a susţinut-o pe Miley la orice pas şi a făcut faţă cu succes capriciilor sale: „Miley este o persoană cu totul specială. Este o artistă reală. De-a lungul timpului, Miley s-a reinventat. Ea evoluează mereu ca artistă. Cred că este tot ce are nevoie lumea acum. Ea este Miley a mea‟, a declarat Billy, în 2013.

Lionel şi Nicole Richie

Nicole Richie nu a avut niciodată o viaţă simplă. Aceasta a fost abandonată în copilărie de părinţi, însă traiectoria ei s-a schimbat odată ce Lionel Richie a adoptat-o. Deşi a fost o adolescentă rebelă, fiind cea mai bună prietenă a lui Paris Hilton, tatăl ei, unul dintre cei mai de succes cântăreţi R&B de pe planetă, i-a fost tot timpul alături şi a demonstrat că legătura lor este specială, deşi nu le curge acelaşi sânge prin vene.

Credit: INSTAGRAM/DAVID BECKHAM



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg