Tipuri de astrologie - şi cum îţi arată fiecare destinul

1 70101 original jpg jpeg

Originle astrologiei sunt la fel de vechi ca omenirea. Mişcarea astrelor pe cer şi modul în care aceasta influenţează destinul pot fi interpretate diferit – de aici, apariţia mai multor ramuri ale acestei discipline.

Astrologia clasică

Numită şi astrologie evenimenţială,este una din cele mai vechi ramuri. Este astrologia fatalităţii:Planetele pot influenţa în mod direct viaţa unei persoane. Este o astrologie predictivă,care nu dă soluţii pentru a evita anumite evenimente.

Astrologia siderală

Ţine cont de mişcările stelelor şi de dimensiunea constelaţiilor,în calculul hărţii cerului. Este orginară din Asia. Este foarte folosită pentru predicţii în India,şi este extrem de interesantă.

Astrologia relativistă

Este astrologia „de mijloc”,fiind considerată o ramură modernă a astrologiei. Conform acesteia,se consideră că harta cerului are o influenţă limitată asupra omului,fiindcă şi omul poate să crească sau să scadă această influenţă,în funcţie de reacţiile lui şi de ereditate. Practic,disciplina accentuează mai mult pe latura psihologică,şi vede lucrurile în context.

Astrologia psihanalitică

Este cea care se ocupă mai mult de problemele spiritlui. Este o ramură modernă,care consideră că harta cerului reflectă doar latura psihologică a individului. Planetele sunt simbolul gândirii unui individ şi reprezentările acestuia legate de lume. Descrie individul abordând atât calităţile cât şi defectele. Nu face predicţii referitor la evenimente din viaţă.

Astrologia umanistă şi evoluţionistă

Este astrologia orientată pe dezvoltarea personală. Se consideră că harta cerului reprezintă planul ideal pentru a fi fericit. Alinierea planetelor arată căi pentru a adopta cea mai bună atitudine în momente diferite din viaţă. Este un tip de astrologie care dă multe sfaturi,pentru ca beneficiarul să găsească drumul către împlinirea personală,în ciuda obstacolelor cotidiene.

Astrologia karmică

Este atrologia credinţei în reîncarnare. Este o ramură mistică a astrologiei:harta cerului conţine urmele unor vieţi anterioare,care pot influenţa viaţa aceasta.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg