Top 5 cele mai comice zodii- este bine să le ai la petreceri

1 74450 original jpg jpeg

Dacă dorim să aflăm care sunt cei din anturajul nostru ce merită să ne fie alături într-un moment mai prost al vieţii noastre, trebuie să vedem care sunt cele 5 cele mai comice zodii, după cum urmează.

 1.    Săgetător

Se spune că un nativ al acestei zodii poate glumi la orice oră din zi sau din noapte şi indiferent de motiv,pozitiv sau negativ,va găsi mereu,noi metode de a binedispune pe cei din jur,dar mai ales pe partenerul de viaţă. Cu toate că este foarte uşor să te împrieteneşti cu un Săgetător,trebuie să fii mereu pregătit de critici “amuzante” şi cât se poate de directe,deoarece îţi va spune totul pe şleau. Nu este un bun prieten atunci când vine vorba de păstrarea secretelor,pentru căva găsi un prilej de a le introduce într-o conversaţie de faţă cu toţi cunoscuţii.

 2.    Gemeni

Sunt sigură că dacă aveţi un prieten,Gemeni,ştiţi la ce mă refer-sunt persoanele cele mai comunicative pe care aţi fi putut să le întâlniţi şi din această cauză,simţul umorului îi ajută la nevoie. Am putea spune că aceasta este arma lor letală cu care reuşesc să cucerească tot ce le iese-n cale.

Citeşte tot articolul pe YVE.ro.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg