Top 5 zodii care au şansa să câştige Vocea României anul acesta

1 63644 original jpg jpeg

Vocea României este printre cele mai urmărite concursuri televizate din ţara noastră. An de an, mii de voci apar în faţa sau, mai bine zis, în spatele juraţilor, pentru a-şi demonstra talentul.

Este clar că de talent e vorba,dar astrele nu se lasă mai prejos nici aici şi îşi aduc şi ele contribuţia. Cinci dintre zodii au şanse mai mari decât restul pentru a deveni Vocea României de anul acesta.

5. Zodia Scorpion are mari şanse să câştige Vocea României în anul 2015. Marele obstacol pe care Scorpionul va trebui să îl depăşească este alegerea corectă în ceea ce priveşte juratul care îl va sfătui pe tot parcursul concursului. Scorpionul nu acceptă sfaturi de la orcine aşa că el trebuie să se gândească bine pentru ca personalitatea juratului să se potrivească cu a sa sau,mai bine zis,să se completeze.

4. Zodia Berbec se avântă în această luptă cu şanse foarte mari de reuşită. Astrele sunt de partea lui,iar publicul îl va plăcea încă de prima dată când Berbecul va urca pe scena de la Vocea României.

Vezi toate zodiile care au sansa sa castige Vocea Romaniei.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg