Top 5 zodii care au şansa să câştige Vocea României anul acesta

1 63644 original jpg jpeg

Vocea României este printre cele mai urmărite concursuri televizate din ţara noastră. An de an, mii de voci apar în faţa sau, mai bine zis, în spatele juraţilor, pentru a-şi demonstra talentul.

Este clar că de talent e vorba,dar astrele nu se lasă mai prejos nici aici şi îşi aduc şi ele contribuţia. Cinci dintre zodii au şanse mai mari decât restul pentru a deveni Vocea României de anul acesta.

5. Zodia Scorpion are mari şanse să câştige Vocea României în anul 2015. Marele obstacol pe care Scorpionul va trebui să îl depăşească este alegerea corectă în ceea ce priveşte juratul care îl va sfătui pe tot parcursul concursului. Scorpionul nu acceptă sfaturi de la orcine aşa că el trebuie să se gândească bine pentru ca personalitatea juratului să se potrivească cu a sa sau,mai bine zis,să se completeze.

4. Zodia Berbec se avântă în această luptă cu şanse foarte mari de reuşită. Astrele sunt de partea lui,iar publicul îl va plăcea încă de prima dată când Berbecul va urca pe scena de la Vocea României.

Vezi toate zodiile care au sansa sa castige Vocea Romaniei.Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg