Top 5 zodii care devin insuportabile după căsătorie

1 72239 original jpg jpeg

Se ştie că unii îşi pierd repede interesul, cum ar fi cazul Berbecilor, pe când, alţii se vor ataşa din ce în ce mai mult, vor fi posesivi, poate vor şi exagera uneori cu aceste lucruri, spre exemplu cei din zodiile Rac şi chiar Scorpion.

Haideţi să descoperim împreună,în cele ce urmează care sunt zodiile care devin de recunoscut după ce au făcut marele pas pentru a şti la ce să vă aşteptaţi în continuare.

1. Gemeni

Chiar dacă poate în primele momente vă dă senzaţia că se simte în largul lui cu acest angajament,cu această schimbare,sau că ar fi în al nouălea cer,pe parcurs însă,îşi dă seama că este prins în această relaţie şi nativul din Gemeni tot va încearcă să-şi găsească drumul spre libertate.

 Tot ce-i trebuie este destul spaţiu încât să nu se simtă prizonier în propria poveste şi multă dragoste. Asta-l va face fericit,liniştit şi împlinit cu alegerea lui.

 2. Leu

Indiferent dacă,la începutul relaţiei era mai liniştit şi paşnic,după căsătorie,lucrurile se schimbă. Încearcă să vă arate că el este regele,el este cel care “taie şi spânzură”,asta dacă nu v-a arătat-o încă de când v-aţi cunoscut;orice aţi face,el deţine autoritatea în casă şi el are ultimul cuvânt de spus în toate deciziile.

Citeşte si despre restul zodiilor pe YVE.ro.Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg