Top 5 zodii care devin insuportabile după căsătorie

1 72239 original jpg jpeg

Se ştie că unii îşi pierd repede interesul, cum ar fi cazul Berbecilor, pe când, alţii se vor ataşa din ce în ce mai mult, vor fi posesivi, poate vor şi exagera uneori cu aceste lucruri, spre exemplu cei din zodiile Rac şi chiar Scorpion.

Haideţi să descoperim împreună,în cele ce urmează care sunt zodiile care devin de recunoscut după ce au făcut marele pas pentru a şti la ce să vă aşteptaţi în continuare.

1. Gemeni

Chiar dacă poate în primele momente vă dă senzaţia că se simte în largul lui cu acest angajament,cu această schimbare,sau că ar fi în al nouălea cer,pe parcurs însă,îşi dă seama că este prins în această relaţie şi nativul din Gemeni tot va încearcă să-şi găsească drumul spre libertate.

 Tot ce-i trebuie este destul spaţiu încât să nu se simtă prizonier în propria poveste şi multă dragoste. Asta-l va face fericit,liniştit şi împlinit cu alegerea lui.

 2. Leu

Indiferent dacă,la începutul relaţiei era mai liniştit şi paşnic,după căsătorie,lucrurile se schimbă. Încearcă să vă arate că el este regele,el este cel care “taie şi spânzură”,asta dacă nu v-a arătat-o încă de când v-aţi cunoscut;orice aţi face,el deţine autoritatea în casă şi el are ultimul cuvânt de spus în toate deciziile.

Citeşte si despre restul zodiilor pe YVE.ro.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg