Top 5 zodii care trebuie să se ferească de jocurile de noroc

1 63991 original jpg jpeg

În cele ce urmează, vom vedea împreună care sunt cele cinci zodii care ar trebui numaidecât să se ferească de tot ce înseamnă jocuri de noroc, deoarece astrele şi soarta nu va fi niciodată de partea lor.

 1.    Leu

Având în vedere că este regele junglei,cel care tăie şi spânzura,are tendinţa uneori de a fi prea avar şi trece foarte uşor de la o extremă la altă. Aşa că,acum poate avea un câştig impresionant,iar peste 10 minute,din cauza că-şi va dori din ce în ce mai mult,va ajunge de unde a plecat sau chiar mai rău. În cel mai bun scenariu,soarta îi este prielnică,o singură data şi face ca toate pierderile de până acum să-şi găsească scopul şi să-i aducă o reuşită destul de valoroasă.

 2.    Scorpion

Tot o fire puternică şi avară este şi Scorpionul,chiar dacă la primele interacţiuni cu acesta n-aţi fi zis acest lucru. Chiar dacă dă dovadă de o adevărată tehnică şi tactică de nedescris şi neştiută de toată lumea,foarte uşor poate cădea pradă tentaţiei de a miza tot ce are în buzunar şi mai rău de atât-se şi poate împrumuta.

Citeşte articolul complet pe YVE.roRecente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg