Top 5 zodii care trebuie să se ferească de jocurile de noroc

1 63991 original jpg jpeg

În cele ce urmează, vom vedea împreună care sunt cele cinci zodii care ar trebui numaidecât să se ferească de tot ce înseamnă jocuri de noroc, deoarece astrele şi soarta nu va fi niciodată de partea lor.

 1.    Leu

Având în vedere că este regele junglei,cel care tăie şi spânzura,are tendinţa uneori de a fi prea avar şi trece foarte uşor de la o extremă la altă. Aşa că,acum poate avea un câştig impresionant,iar peste 10 minute,din cauza că-şi va dori din ce în ce mai mult,va ajunge de unde a plecat sau chiar mai rău. În cel mai bun scenariu,soarta îi este prielnică,o singură data şi face ca toate pierderile de până acum să-şi găsească scopul şi să-i aducă o reuşită destul de valoroasă.

 2.    Scorpion

Tot o fire puternică şi avară este şi Scorpionul,chiar dacă la primele interacţiuni cu acesta n-aţi fi zis acest lucru. Chiar dacă dă dovadă de o adevărată tehnică şi tactică de nedescris şi neştiută de toată lumea,foarte uşor poate cădea pradă tentaţiei de a miza tot ce are în buzunar şi mai rău de atât-se şi poate împrumuta.

Citeşte articolul complet pe YVE.ro