Top 5 zodii care vor câştiga la loto în iulie 2015

1 68248 original jpg jpeg

În cele ce urmează vom enumera cele cinci zodii care vor câştiga la loto în iulie 2015. Singura condiţie este, bineînţeles, să îşi încerce şansa şi să înscrie un bilet.

5. Balanţa nu este deloc o adeptă a jocurilor de noroc. Totuşi,dacă ai o sumă mică în buzunar când treci pe lângă loterie,nu ezita să intri şi să alegi nişte numere. Nu vei câştiga o sumă prea mare,dar îţi vei putea permite o cină în oraş cu familia sau o mica atenţie cuiva drag. Nu e cazul să ai remuşcări pentru că banii nu sunt câştigaţi prin muncă. Norocul face parte şi el din viaţă,iar de o şansă trebuie să profiţi întotdeauna.

4. Taurul simte că norocul este de partea lui luna aceasta. Ai o încredere mai mare decât de obicei în soartă în luna iulie. Acest lucru este foarte bun pentru bugetul tău pentru că loteria este deschisă mai ales pentru cei care cred că au şanse mari de câştig. Chiar dacă nu îţi încerci norocul în acest fel de prea multe ori,acum ar fi bine să o faci. Astrele sunt de partea ta şi vei face nişte bani foarte rapid şi uşor. Ai încredere în intuiţia ta şi te vei bucura de o sumă destul de mare în scurt timp.

Citeşte despre toate zodiile pe YVE.ro.Recente

Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg