Top 5 zodii obsedate de aspectul fizic

1 63413 original jpg jpeg

Având în vedere că ceea ce prezentăm celor din jur, „vinde”, iar părerea lor este influenţată în primã fazã strict de ceea ce văd în faţa ochilor, încercăm prin toate metodele şi facem tot ce ne stă în putinţă pentru a arăta cât mai bine.

Toate strădaniile noastre se pot afla în limitele normale sau putem exagera de-a binelea ducând totul la extreme,până ajungem să uităm de unde am pornit cu toate acestea.

Ei bine,doar 5 zodii sunt total obsedate de aspectul fizic şi,dacă v-am făcut curioşi,vã invităm să rămâneţi alături de noi pentru a vedea despre cine este vorba.

1.         Leu

Făţărnicia se află în topul defectelor unui astfel de native,deoarece nu poate accepta că altcineva ar putea fi mai inteligent decât el sau ar putea arăta mai bine. Încearcă să impresioneze prin cele mai scumpe haine,accesorii şi tratamente,chiar dacă fizic nu sunt cei mai frumoşi oameni. Nu toţi se pot împrieteni cu astfel de oameni,de asta îi vei vedea alături de 2-3 amici care sunt asemeni lui. Exagerează cu orice,doar pentru a-şi hrăni orgoliul.

2.         Scorpion

De superficialitatea unui Scorpion suntem siguri că aţi auzit – nu prea pun ei mare accent pe modul în care arată (deorece sunt cam delăsători când vine vorba de mişcare),ci încearcă pe cât posibil să se „vândă” cât mai bine. Aparenţele sunt foarte importante pentru ei şi mizează că şi pentru ceilalţi,atunci când îşi cumpără tot felul de articole pe care nu le-ai mai văzut la nimeni. Este unic,original şi îşi doreşte să rămână aşa.

Citeşte articolul complet pe YVE.roRecente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg