Top 5 zodii obsedate de perfecţiune

1 63604 original jpg jpeg

Persoanele perfecţioniste sunt la mare căutare când este vorba de un job, însă foarte uşor se poate cădea în extremă cealaltă, în a dezvolta o adevărată obsesie din acest lucru. O dată ajunşi în acest punct este foarte greu să vă mai reveniţi deoarece cale de întoarcere nu mai există.

Fecioară

Pe primul loc în topul nostru,se găseşte Fecioara,care nu numai că este obsedată că lucrurile să fie în perfectă ordine ci şi pune ea singură mână şi le lasă în felul în care-şi doreşte. Când simte că se suprasolicită şi nu mai face faţă,începe să dea directive membrilor familiei sau partenerului,dar de luat aminte este că planurile ei,tot ceea ce zice trebuie luate în considerare şi nu acceptă nici o abatere de la tot ce îşi doreşte.

Gemeni

Când vine vorba de punctualitate şi seriozitate în orice,Gemenii sunt perfecţionişti. Nu acceptă scuze şi nici nu sunt cei ce oferă scuze-modul lor de acţiune fiind unul direct şi fără resentimente. Dacă ne referim strict la curăţenie,toate activităţile casnice trebuie efectuate la timpul lor,nu sunt acele femei ce lasă pe mâine,nu amâna şi se descurcă cu tot ce îşi propun,cu riscul de a fi mult prea obosite şi pentru nevoile partenerului de viaţă,având tendinţa uneori de a-l neglija.

Citeşte tot articolul pe YVE.ro.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg