Top 7 bărbaţi din spatele celor mai puternice femei din lume. Succesul partenerelor nu i-a speriat

1 shutterstock 1077799853 jpg jpeg

Se spune că în spatele unui bărbat puternic, stă o femeie şi mai puternică. Nu este valabilă zicala în rândul anumitor cupluri celebre. În acest caz, partenerii reuşesc să le facă faţă femeilor de succes, cunoscute în întreaga lume.

Prinţul Filip şi Regina Elisabeta a II-a 

Prinţul Filip, Ducele de Edinburgh, este căsătorit cu Regina Elisabeta a II-a a Angliei de peste 70 de ani. A avut o carieră navală de succes, servind chiar în timpul celui De-al Doilea Război Mondial. S-au căsătorit în 1947, cu 5 ani înainte să ia tronul în 1952, iar de atunci el a însoţit-o pe regină în diverse activităţi. Abia în 2017, la vârsta de 96 de ani, a decis să se retragă din viaţa publică. În 2009, a primit titlul de cel mai vechi partener al unui monarh britanic, scrie Bright Side

Stedman Graham şi Oprah Winfrey 

Cu un partener la fel de popular şi de influenţat ca Oprah Winfrey, nu este de mirare că partenerul ei este cunoscut sub numele de „Domnul Oprah” în ciuda numelui său real, Stedman Graham. Partenerul lui Oprah este autorul al celor mai vândute cărţi, este antreprenor, un specialist în public speaking şi un podcaster. El a fondat Athletes Against Drugs, o organizaţie non-profit care promovează sportul şi un mod de viaţă sănătos în rândul tinerilor americani. El a cunoscut-o pe Oprah în 1986 şi sunt împreună de atunci. S-au logodit în 1992, dar în cele din urmă au decis să nu se căsătorească. Potrivit unui interviu pe care Oprah l-a acordat pentru Vogue, dacă ar fi fost căsătoriţi, probabil că nu ar fi rezistat împreună. 

Don Gummer şi Mery Streep 

Să fii căsătorit cu Meryl Streep, câştigător al premiului Oscar, nu poate fi uşor, însă sunt împreună de mai bine de 40 de ani şi au împreună patru copii. La rândul său, Don Gummer este cunoscut pentru sculpturile sale, la nivel mondial, realizate din materiale precum oţelul, aluminiul şi sticlă colorată. Conform biografiei sale, a luat parte la numeroase expoziţii, atât individual, cât şi în grup şi a câştigat premii prestigioase.

Neil Murray şi J. K. Rowling 

Chiar dacă împărtăşeşte acelaşi nume ca al legendarului basist care a colaborat cu Whitesnake şi Black Sabbath, Neil Murray este departe de a fi în lumina reflectoarelor. Soţul lui J. K. Rowling este un doctor scoţian. S-au căsătorit în 2001, iar pentru celebrea scriitoare este a doua căsătorie. Împreună au doi copii. 

Alexis Ohanian şi Serena Williams 

Soţul tenismenei de renume mondial, Serena Williams este, potrivit Forbes, “omul” internetului. Acest tânăr antreprenor şi investitor este nimeni altul decât cofondatorul Reddit, una dintre cele mai importante platforme sociale şi de ştiri din Statele Unite. S-au cunoscut în 2015, s-au logodit în 2016 şi au împreună o fetiţă, pe Olympia, care s-a născut în septembrie 2017. În noiembrie a acelui an, s-au căsătorit oficial în New Orleans.

Benjamin Millepied şi Natalie Portman 

Mulţumită rolului din filmul The Black Swan (2010), frumoasa şi talentată actriţă Natalie Portman nu numai că a câştigat primul ei Oscar, dar şi-a cunoscut actualul soţ. Dansatorul, coregraful şi regizorul Benjamin Millepied a fost responsabil de coregrafia filmului. S-au logodit şi au împreună doi copii. Chiar dacă soţia sa este celebră şi de succes, francezul în vârstă de 43 de ani are un CV bogat: a început să facă balet la vârsta de 8 ani, a fost dansatorul principal al spectacolelor de balet din New York timp de 11 ani, iar la 36 a devenit directorul Baletului Operei din Paris. În 2012 a început propria companie: L.A. Dance Project, care a concertat pe scene şi festivaluri prestigioase din peste 100 de oraşe din întreaga lume.

Daniel Moder şi Julia Roberts 

Datorită rolurilor sale din comediile romantice de succes din anii ‘90 şi începutul anilor '80, Julia Roberts este iubită de lumea întreagă. Cel care i-a furat inima este cameramanul Daniel Moder pe care l-a cunoscut în timpul filmărilor pentru The Mexican în 2000. S-au căsătorit în 2002 şi au împreună trei copii.

FOTO Shutterstock.com Recente

Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg