Top 7 cele mai zgârcite zodii - taurii sunt primii in top

1 67090 original jpg jpeg

Zodiacul poate spune foarte multe despre personalitatea noastră, despre caracteristicile noastre şi despre cum ne comportăm în general. Nimănui nu îi face plăcere să fie în preajma unei persoane zgârcite.

Este iritant să trăieşti lângă un om care mereu strânge punga de frică să nu rămână fără. Vestea bună este că nu toţi oamenii sunt aşa. Sunt unele zodii mai predispuse la acest comportament,iar altele nu.

Taur

Taurul este una dintre cele mai zgârcite zodii tocmai pentru că pe el îl interesează doar bunăstarea sa. Principalul scop în viaţă pentru un Taur este să îşi creeze un mediu ambinant şi confortabil pentru el şi pentru cei pe care îi iubeşte. Nu se gândeşte la cei din jur,ci doar la el,fapt pentru care tinde să se suprasolicite,încercând să atingă scopuri cât mai înalte. Dacă este vorba să pună nişte bani deoparte pentru el, nu îţi este teamă să te murdăreşti pe mâini.

Fecioara

Oamenii din zona Fecioarei au nevoie de independenţă financiară. Ele se bazează pe lucrurile materiale,şi nu pe poveşti,fapt pentru care ele muncesc fizic pentru a obţine tot ceea ce îşi doresc. Ele vor doar să facă totul perfect,să fie eficiente,rapide şi să aibă câştiguri mari,iar pentru asta nu se aşteaptă să fie în centrul atenţiei,fiind conştiente că luminile reflectoarelor o vor face să încetinească acest proces al muncii sale. Oricum ea nu exagerează cu munca,dar este firesc să fie oarecum rezervată legat de rezultatele ei,mai ales când munceşte cu zvâc şi dăruire.

Citeste articolul complet pe YVE.ro



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg