Topul zodiilor care au reacţii exagerate când sunt în situaţii stresante

1 shutterstock 514125418 jpg jpeg

În astrologie, din 12 semne astrale, cinci zodii sunt recunoscute că nu stau prea bine la capitolul linişte, calm şi putere de concentrare, atunci când trebuie să facă faţă unei situaţii stresante.

Cele cinci semne care guvernează existenţa nativilor din horoscop îi fac nu doar să reacţioneze exagerat, ci chiar să intre în panică, dacă simt că lucrurile nu mai sunt în controlul lor. Unii dintre ei pot ajunge până într-acolo, încât să se rănească din cauza disperării.

Când nu putem controla o situaţie presantă, ne stresăm şi începem să intrăm în panică. Ei bine, unii dintre noi devin impulsivi, agitaţi şi nu se pot concentra la nimic. Te-ai gândit vreodată că pentru impulsivitatea lor, pentru replicile exagerate şi pentru gesturile deplasate, de pildă, sunt de vină astrele? Iată, aşadar, ce semne zodiacale fac o dramă din nimic.

Leu

Leii sunt întotdeauna în fruntea listei atunci când vine vorba despre reacţii excesive. Nativii născuţi în această zodie devin foarte stresaţi şi încep să intre în panică. Impulsivitatea, dorinţa de a sparge lucruri sau de a lovi şi mânia sunt câteva dintre trăsăturile comportamentale, care pot fi văzute la Leu.

Rac

Când nativii în Rac încep să aibă reacţii exagerate, de obicei, spun şi lucruri pe care ulterior le regretă. Aceştia devin extrem de impulsivi şi tensionaţi, însă ar trebui să înţeleagă că stresul şi agitaţia nu îi pot ajuta să gestioneze situaţia.

Balanţă

Când cei născuţi în această zodie trec prin perioade stresante, indiferent că este vorba despre bărbaţi sau despre femei, aceştia reacţionează destul de nepotrivit şi, uneori, se rănesc intenţionat. Sunt acei oameni care detensionează corpul emoţional lovind cu pumnul în perete sau spărgând farfurii – gesturi care nu îi ajută deloc.

Fecioară

Fecioarele sunt perfecţionistele zodiacului, aşa că se stresează şi reacţionează exagerat, de fiecare dată când lucrurile nu sunt perfecte sau nu s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor lor. Aceşti nativi vor ca totul să fie impecabil, iar când lucrurile sunt făcute cu jumătate de măsură, nu ezită să reacţioneze exagerat.

Săgetător

Nativii aflaţi sub protecţia acestui semn astral nu se gândesc la planuri sau la executarea lor. Însă într-o situaţie stresantă, Săgetătorii reacţionează agresiv chiar şi când e vorba despre nimicuri. Mai mult, devin nepoliticoşi şi cu ceilalţi. Când un Săgetător începe să se agite, să fie stresat, este mai bine să-l laşi în pace.

@shutterstock  Recente

Mandy Moore, Nick Jonas jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg