Topul zodiilor perfecţioniste

1 82204 original jpg jpeg

Cu siguranţă cunoşti acele persoane pentru care nici măcar cuvântul perfecţiune nu este deajuns. Este genul acela care ar fi în stare să petreacă mai mult timp rezolvând o sarcină doar pentru a se asigura că fiecare detaliu a fost pus la punct. Din punct de vedere astral, există câteva zodii care sunt fruntaşe la capitolul perfecţiune! 

Fecioară

Eşti perfecţiunea întruchipată, din acest motiv ocupi primul loc în clasamentul zodiilor perfecţioniste. Ai o plăcere pentru detalii şi analizezi fiecare lucru în parte. Unii spun că îţi petreci jumătate din viaţă aranjând lucrurile prin casă şi, mai ales, aranjându-te pe tine. Pui mare preţ pe haine şi obiecte şi vrei ca totul să fie ca scos din cutie.

Capricorn

Eşti unul dintre cele mai muncitoare semne zodiacale şi îţi doreşti să atingi perfecţiunea, chiar dacă raţiunea ta îţi spune că ea nu există. Totuşi, pentru tine, perfecţiunea este necesară, de aceea ai fi în stare să munceşti habotnic şi să preiei controlul asupra tuturor lucrurilor din viaţa ta. Vrei să fii cea mai bună dintre toţi, iar într-o bună zi chiar vei reuşi această performanţă.

Balanţă

Eşti considerată o perfecţionistă, însă din alt punct de vedere, acela al echilibrului. Îţi doreşti să obţii în toate un echilibru perfect, care să nu fie perturbat de nimeni şi nimic. Poate nu munceşti îndeajuns de mult să se spună despre tine că ai o obsesie pentru perfecţiune, însă când lucrurile o iau razna, începi să te îngrijorezi şi să îţi cauţi echilibrul.

Scorpion

Atenţia ta la detalii şi abilităţile de observare te fac să fii o adevărată perfecţionistă. Când îţi propui un obiectiv, îl obţii cu orice preţ, chiar dacă acest lucru presupune sacrificiu sau compromisuri. Vrei să ai totul la îndemână şi să îi conduci pe toţi din umbră, lucru care de cele mai multe ori îţi iese.

Leu

Poate la capitolul curăţenie nu eşti perfecţionistă, însă când vine vorba de recunoaşterea celor din jur şi de aprecierea lor, te dai peste cap pentru a le obţine. Eşti o fire competititvă, care îşi doreşte să fie pe locul întâi, indiferent de cât de greu se ajunge acolo. Din acest motiv, eşti considerată perfecţionistă şi mereu gata de a te bucura de succes.

Sursă foto: www.sheradiofm.com



Recente

Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg