Truc de frumuseţe pentru gene de la fostul „îngeraş“ Miranda Kerr

2 shutterstock 432783619 miranda jpg jpeg

Cine nu ştie mai multe despre înfrumuseţare decât un model ca Miranda Kerr? Vezi cum reuşeşte să se menţină în formă şi atrăgătoare fostul„îngeraş“ Victoria's Secret, chiar şi atunci când nu are la îndemână toate instrumentele tipice unui salon de cosmetică şi frumuseţe!

În perioada de carantină, multe dintre noi am încercat tot soiul de trucuri de înfrumuseţare pentru a ne bucura de o oarecare normalitate şi a ne păstra starea de bine. Te-ai gândit vreodată că nu doar alimentele se pot transforma în măşti faciale sau cremă de ras, ci şi ustensilele de bucătărie te pot ajuta să-ţi recucereşti perechea sau pur şi simplu să te simţi bine în pielea ta? Miranda Kerr a descoperit că în lipsa unui cleşte pentru gene se dovedeşte utilă o lingură. A împărtăşit tuturor experienţa ei într-un video pentru canalul de YouTube al publicaţiei Vogue. Rezultatul a fost uimitor, deci n-ar fi rău să încerci şi tu.

Cum să ai gene de invidiat cu ajutorul unei linguriţe

O banală linguriţă te poate ajuta să arăţi fantastic şi s­ă-ţi impresionezi partenerul. Uite cum trebuie să procedezi pas cu pas:

1. Alege o linguriţă cu marginile cât mai subţiri.

2. Întoarce-o cu dosul spre tine şi fixeaz-o la baza genelor, pe pleoapă.

3. Cu ajutorul degetului mare, împinge genele de-a lungul marginii linguriţei începând din colţul exterior al ochiului.

4. Timp de câteva secunde ţine genele cu degetul pe lingură, apoi eliberează-le. Repetă mişcarea de 2-3 ori.

5. Înaintează spre colţul interior al ochiului. Procedează la fel la genele de la ochiul opus.

La final, aplică rimel pentru fixare. Kerr a observat şi ea că genele au căpătat mai mult volum. „E bine să încerci ceva nou când eşti blocat!”, a spus ea amuzată după ce a terminat machiajul ochilor.

Pont

Ai grijă să nu presezi sau să tragi de gene în timpul procedurii, pentru a nu risca să le pierzi sau să le afectezi rădăcinile.

@shutterstock