Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, vacanţă liniştită într-o staţiune de pe litoralul românesc

1 cristi borcea familie jpg jpeg

Fostul finanţator al Dinamo a ales să-şi petreacă vacanţa alături de frumoasa soţie şi cei şase copii în staţiunea Olimp, într-un hotel care îi aparţine. Starea de sănătate este o prioritate pentru omul de afaceri, mai ales că are probleme cardiace şi încearcă pe cât posibil să protejeze împotriva infecţiei cu noul coronavirus.

Într-un interviu acordat pentru Libertatea, Cristia Borcea a povestit cum a ales să petreacă timp de calitate alături de familie, în staţiunea Olimp. 

"Vreau să am grijă de sănătatea mea şi a familiei. Nu risc să plec mai ştiu eu unde şi să mă întorc cu cine ştie ce boală! Stau acasă, că e bine şi-n România, hai să şi punem în practică faptul că avem o ţară frumoasă. S-a investit foarte mult în Olimp, iar din 2021 staţiunea va fi ce-a fost cândva. S-au făcut investiţii masive şi eu am băgat peste 7 milioane de euro în hotel. Sunt discuţii să se refacă faleza, sper cât mai repede. Iar atunci Olimpul va fi la nivelul Coastei de Azur sau al staţiunilor din Italia, din Croaţia. Olimpul a fost perla litoralului românesc", a explicat omul de afaceri. 

În tinereţe, Cristi Borcea avea un vis: să aibă o proprietate pe litoralul românesc.

"Cândva, tânăr fiind, cred că în 1989 era, am stat cu Victoria Bucureşti, eram fotbalist acolo, fix aici, la hotelul pe care-l deţin acum. Eram cu oamenii care m-au crescut, în fotbal, şi-am stat aici într-un cantonament. Era Hotel Muntenia, aşa se numea. Îmi plăcea enorm, m-am gândit: «Doamne, mi-ar plăcea să fie al meu în viitor!»", a mai povestit omul de afaceri. 

Ceilalţi trei copii ai lui Cristi Borcea se află în SUA şi nu au reuşit să ajungă din cauza restricţiilor impuse. 

FOTO FacebookRecente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg