10 alimente pentru un păr puternic

1 73507 original jpg jpeg

Cu timpul, firul de păr se subţiază, îşi pierde din strălucire deoarece este deteriorate de anumite produse şi aparate de coafat.

În loc să apelezi la diferitele tratamente pentru păr care costă şi foarte mult,este suficient să ai grijă ce mănânci,deoarece sunt alimente care te pot ajuta să ai un păr puternic şi mătăsos.

Somonul,pentru un păr sănătos

Somonul se află în topul 3 al alimentelor cu cel mai bogat conţinut de  acizi graşi Omega 3,vitamine,fier şi proteine benefice scalpului. Prin urmare părul va căpăta strălucire şi va fi mai puternic.

Citeşte şi:

Trucuri pentru o creştere rapidă a părului

4 măşti pentru un păr de invidiat

Lintea şi fasolea

Lintea şi fasolea sunt alimente eficace pentru un păr puternic. Reprezintă o sursă de proteine,zinc,biotină şi fier care ajută la îngroşarea firului de păr şi îi conferă strălucire.

Morcovii

Mâncarea preferată a iepuraşilor are multe beneficii şi pentru oameni,mai ales pentru sănătatea firelor de păr. Datorită conţinutul bogat de vitamine,aceştia sunt buni pentru scalp şi ajută firul de păr să fie mai puternic.

Uleiul de cocos

Uleiul de cocos poate fi folosit în tratamentele pentru părul uscat şi deteriorat. Acest ingredient natural îi conferă firului de păr strălucire şi îl repară. Dacă îţi masezi părul o dată pe săptămână cu ulei de cocos vei preveni apariţia mătreţii şi despicarea firelor de păr.

Legumele verzi

Legumele verzi,cum ar fi broccoli şi spanacul sunt surse de vitamine A şi C,fier şi calciu care ajută părul să fie mai puternic. De asemenea ajută scalpel să producă sebum,benefic pentru păr.

Ouăle

Ouăle sunt importante surse de proteine de care părul tău are nevoie. Le poţi mânca sau îţi poţi masa scalpel cu gălbenuşul de ou,îl laşi să acţioneze 15 minute şi apoi te clăteşti cu şampon.

Mierea

Mierea este ingredientul perfect pentru un păr strălucitor şi mătăsos care întoarce priviri. Conţinutul bogat de nutrienţi îţi poate oferi aceste lucruri.Recente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg