10 secrete pentru un păr superb vara

1 58945 original jpg jpeg

În sezonul estival, părul este mult mai sensibil decât în celelalte perioade ale anului. Protejându-l de efectele nocive ale soarelui, vei reuşi să ai un păr strălucitor toată vara. Iată ce-ţi popunem:

1.Foloseşte produse de îngrijire a părului speciale.

 Acestea conţin ingrediente care-ţi hidratează părul,îi redau strălucirea şi-l protejează împotriva efectelor nedorite ale soarelui.

2. Nu uita de balsam

Dacă părul se electrizează după şamponare,poţi preveni acest lucru aplicând la final un balsam uşor,care-ţi hidratează părul şi-i oferă strălucire. Ai părul gras? Apelează la un ser pentru vârfuri pe care să-l aplici după uscarea acestuia.

3. Apelează la măşti

O dată pe săptămână foloseşte tratamente şi măşti regeneratoare sau aplică pe vârfuri ulei de jojoba sau de măsline. Acoperă-ţi capul cu o pungă de plastic şi dormi aşa. Astfel,vei hrăni vârfurile despicate,fără a-ţi face probleme de îngrăşarea părului.

Dacă ai părul creţ,lasă-l să se usuce natural,fără a-l pieptăna şi vei obţine nişte onduleuri minunate.

Încearcă să foloseşti şi un spray de păr îmbogăţit cu filtre UV. Şi nu uita:când ajungi acasă trebuie să-ţi speli bine părul (apa din piscină sau apa sărată de mare degradează părul).

În perioadele calde părul creşte mai repede,dar se şi deteriorează mai repede.

Încearcă pe cât posibil să-ţi ţii părul strâns pentru a evita deteriorarea vârfurilor şi expunerea întregii lui suprafeţe la soare. Îţi poţi cumpăra clame colorate şi agrafe cu flori mari,care-ţi vor asigura o apariţie exotică,în tendinţe sau îţi poţi împleti părul în diferite feluri.

În perioada verii evită pe cât posibil să-ţi vopseşti părul,mai ales înainte de concediu. Nu faci decât să contribui la uscarea şi la deteriorarea lui. În plus,sarea,clorul şi soarele îţi pot schimba culoarea părului. Dacă totuşi trebuie să te vopseşti,fă-o cu cel puţin zece zile înainte de a merge în vacanţă la mare.

Aşadar,pentru a ajuta părul să crească frumos,e bine să iei suplimente de vitamine cum ar fi A sau D12. De asemenea încearcă să consumi alimente bogate în proteine,cum ar fi carne de pui,alune,lapte sau ouă.

Aşadar,când ai timp,relaxează-te cu un masaj,prin mişcări circulare,începând de la ceafă spre frunte.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg