3 alimente cu dublu efect

1 70888 original jpg jpeg

Fie că le mănânci sau le aplici pe faţă sau păr, aceste 3 alimente au rol de înfrumuseţare, aşa că pune-le în vârful listei de cumpărături data viitoare când plănuieşti o vizită la supermarket.

Înainte de a aplica produsele pe faţă sau pe păr,specialiştii te sfătuiesc să testezi posibile reacţii alergice. Prepară compoziţia necesară şi întinde-o uşor la încheietura mâinii. Aşteaptă 48 de ore pentru a afla dacă eşti alergică,sfătuieşte revista Prevention.

Avocado este bogat în antioxidanţi şi acizi graşi esenţiali,care ajută la menţinerea pielii netede şi la hidratarea ei. Înlocuieşte maioneza din sendvişuri cu avocado sau adaugă-l la dressingul pentru salate pentru a avea o piele strălucitoare.

O mască de faţă care are la bază avocado încetineşte procesul îmbătrânirii. Un studiu din 2006 arată că uleiul de avocado poate stimula producţia de colagen şi elastină.

Ceaiurile,precum avocado,conţin mulţi antioxidanţi extrem de benefici pielii.

Aplicat ca mască de păr,ceaiul protejează culoarea părului şi îi oferă un aspect strălucitor,chiar şi pentru părul uscat şi deteriorat. Alege ceaiul de muşeţel pentru  blonde,cel negru pentru brunete şi ceaiul roşu pentru lucriul părului roşcat. Lăsaţi masca aplicată între 15 şi 30 de minute pentru efectul dorit,iar apoi clătiţi cu apă.

Părul tău începe să albească? Migdalele conţin enzime care ajută la încetinirea procesului de albire.

Migdalele pot fi baza unei creme exfoliante. Cu un sfert de cană de migdale,mărunţite într-un blender până devin extrafine,amestecate cu 2 linguri de ulei organic de nucă de cocos,vei obţine o pastă exfoliantă foarte eficientă. Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg