3 moduri de a-ţi face „smoky eyes"

1 72637 original jpg jpeg

Ochii „fumurii” par a fi un concept simplu, însă atunci când te confrunţi cu farduri închise la culoare, cu dermatografe şi mascara, situaţia poate scăpa uşor de sub control. Iată câteva trucuri simple pentru un „smoky eyes” ca la carte!

Smoky eyes clasic

Pentru a obţine acest machiaj clasic,ţine minte:mai puţin este întotdeauna mai bine. Multe femei cred că secretul din spatele acestui machiaj constă în mult negru,însă ai grijă să nu ajungi să arăţi ca Morticia Addams.

Cheia este să aplici farduri de ochi în culori mai deschise,cum ar fi gri,pe întreaga pleoapă mobilă şi negru sau ceva mai întunecat,doar la extremităţi. Pune o culoare strălucitoare,cum ar fi argintiu sau gri metalic,în colţul intern al ochilor,pentru a da profunzime şi claritate privirii tale.  

Citeşte şi:

Tendinţe:machiaj rezistent la apă

Machiaj natural în 5 paşi

Smoky eyes în nuanţe ciocolatii

Un machiaj fumuriu neutru garantează un aspect deosebit şi potrivit,în acelaşi timp,pentru atunci când mergi la birou,dar şi cu alte ocazii,în timpul zilei. Pentru ca aspectul să dureze cât mai mult,pregăteşte-ţi pleoapele cu un „primer” (o bază specială pentru machiaj),înainte de a aplica fardul pe pleoape.

Un fard neutru,cu o urmă de strălucire,va fi mai luminos decât unul mat,evident. Orice fard cu o tentă de auriu sau măsliniu îţi va lumina tenul. Pentru a obţine acest machiaj,dă-te cu fardul maro pe toată pleoapa şi mai aplică încă un strat,doar în pliul superior al ochiului. Apoi,foloseşte un fard galben deschis sau auriu,pentru a urmări zona în care în mod normal te-ai da cu dermatograf,pentru a obţine un aspect cu mici reflexii. Finisează machiajul cu o mascara.

Smoky eyes colorat

Acest tip de machiaj dă o cu totul altă viziune „fumuriului”.

Începe cu un „smoky eyes” clasic,mai puţin umbra din colţul intern al ochilor. Acum,alege un creion de ochi în orice culoare preferi tu.

Conturează-ţi ochii cu acest creion şi continuă până în colţul interior al ochiului. Apoi,alege o a doua culoare,pentru a accentua un pic fardul de ochi. Trasează această a doua linie cu atenţie. Adaugă mascara şi eşti gata.Recente

cutremur sursa  Shutterstock jpg
Culori care atrag norocul la bani Sursa foto shutterstock 638041264 jpg
Angelina Jolie si Jon Voight jpeg
 Matthew McConaughey si Kate Hudson jpg
Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg