3 remedii naturale anticelulită

1 61347 original jpg jpeg

Celulita, sau pielea cu aspectul cojii de portocală, e ceva familiar pentru cele mai multe dintre femeile care au trecut de 25 de ani. Studiile arată că aproximativ 85% dintre femei prezintă o formă sau alta de celulită. Ce-i de făcut?

Celulita este pusă pe seama a numeroşi factori. Însă primii ca importanţă ar fi:să nu faci mişcare,să ai o alimentaţie bogată în grăsimi,să bei prea puţină apă şi să fii în permanenţă stresată. Factorul genetic îşi are şi el,ce-i drept,rolul lui. Împotriva celulitei se spune că nu poţi lupta. Dar o poţi face,totuşi,încercând pe cât posibil să nu o laşi să se depună pe corpul tău. Dacă totuşi s-a depus într-o formă uşoară,îţi vin în ajutor cremele anticelulitice şi remediile naturiste.

Anghinarea,una dintre cele mai vechi plante

Anghinarea poate face minuni,spun unii,având nenumărate proprietăţi terapeutice şi ajutând la detoxifierea organismului şi la eliminarea fluidelor inutile şi a grăsimilor nedorite. În plus,îţi asigură o bună funcţionare a sistemului digestiv şi îţi normalizează nivelul colesterolului. Astfel,grăsimile nu se vor mai depune,formând nesuferita celulită. Procură-ţi,aşadar,capsule sau tinctură de anghinare!

Coada-calului,un remediu la-ndemână!

Coada-calului conţine o cantitate mare de siliciu,foarte util pentru sănătatea vaselor de sânge şi îmbunătăţirea circulaţiei sanguine. Zonele afectate de celulită vor avea de câştigat! În plus,dioxidul de siliciu ajută la prevenirea tuberculozei,a cariilor dentare şi a osteoporozei.

Suplimente alimentare din alge

Suplimentele alimentare pe bază de alge te vor ajuta să ţii sub control numărul kilogramelor. Algele conţin iod,element necesar pentru buna funcţionare a glandei tiroide,care joacă un rol-cheie pentru metabolism. La fel,sunt benefice pentru eliminarea toxinelor.Recente

WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg