3 remedii naturale anticelulită

1 61347 original jpg jpeg

Celulita, sau pielea cu aspectul cojii de portocală, e ceva familiar pentru cele mai multe dintre femeile care au trecut de 25 de ani. Studiile arată că aproximativ 85% dintre femei prezintă o formă sau alta de celulită. Ce-i de făcut?

Celulita este pusă pe seama a numeroşi factori. Însă primii ca importanţă ar fi:să nu faci mişcare,să ai o alimentaţie bogată în grăsimi,să bei prea puţină apă şi să fii în permanenţă stresată. Factorul genetic îşi are şi el,ce-i drept,rolul lui. Împotriva celulitei se spune că nu poţi lupta. Dar o poţi face,totuşi,încercând pe cât posibil să nu o laşi să se depună pe corpul tău. Dacă totuşi s-a depus într-o formă uşoară,îţi vin în ajutor cremele anticelulitice şi remediile naturiste.

Anghinarea,una dintre cele mai vechi plante

Anghinarea poate face minuni,spun unii,având nenumărate proprietăţi terapeutice şi ajutând la detoxifierea organismului şi la eliminarea fluidelor inutile şi a grăsimilor nedorite. În plus,îţi asigură o bună funcţionare a sistemului digestiv şi îţi normalizează nivelul colesterolului. Astfel,grăsimile nu se vor mai depune,formând nesuferita celulită. Procură-ţi,aşadar,capsule sau tinctură de anghinare!

Coada-calului,un remediu la-ndemână!

Coada-calului conţine o cantitate mare de siliciu,foarte util pentru sănătatea vaselor de sânge şi îmbunătăţirea circulaţiei sanguine. Zonele afectate de celulită vor avea de câştigat! În plus,dioxidul de siliciu ajută la prevenirea tuberculozei,a cariilor dentare şi a osteoporozei.

Suplimente alimentare din alge

Suplimentele alimentare pe bază de alge te vor ajuta să ţii sub control numărul kilogramelor. Algele conţin iod,element necesar pentru buna funcţionare a glandei tiroide,care joacă un rol-cheie pentru metabolism. La fel,sunt benefice pentru eliminarea toxinelor.