3 spray-uri naturale pentru un păr strălucitor

1 68114 original jpg jpeg

Ai părul lipsit de strălucire? Este aspru şi dificil de aranjat? În cazul în care produsele de îngrijire nu au dat rezultatele dorite, iată câteva spray-uri naturale, pe bază de ingrediente naturale.

Cu aromă de lavandă şi portocală

Mai întâi,taie o portocală în bucăţele mici şi pune-o la fiert. După 3-4 minute,strecoară amestecul şi păstrează sucul,după care adaugă ¼ ceaşcă de apă tonică şi 7 picături de ulei esenţial de lavandă. Amestecul se toarnă într-un recipient cu pulverizator. Nu uita să agiţi recipientul înainte de a folosi spray-ul.

Cu aromă de rozmarin

Pentru prepararea spray-ului pe bază de rozmarin ai nevoie de 5 linguri de rozmarin uscat,care se pun la fiert (într-o cană şi jumătate de apă). După 10 minute,amestecul se ia de pe foc şi se lasă la răcit,după care se toarnă într-un recipient. Spray-ul poate fi folosit de 2-3 ori pe săptămână. Rolul acestui remediu este de a preveni depsicarea şi electrizarea firelor de păr.

Cu aromă de lămâie

Împrospătarea culorii părului poate fi obţinută cu ajutorul unui spray pe bază de lămâie. Pentru prepararea remediului ai nevoie de o lămâie (tăiată în felii),care,se pune la fiert timp de o oră. După ce s-a răcit,lichidul obţinut se toarnă într-un recipient cu pulverizator. Spray-ul se aplică în special pe vârfuri,duopă ce te-ai spălat pe cap,însă înainte ca părul să se usuce.