4 mituri despre acnee

1 76746 original jpg jpeg

Toate femeile s-au confruntat cu acneea cel putin o dată în viaţă. Din păcate, există multe mituri despre această problemă estetică care nu fac decât să înrăutăţească situaţia!

Fumatul provoacă acnee

Mulţi oameni cred că acest viciu se numără printre principalele cauze ale apariţiei coşurilor pe piele. Deşi este un obicei nesănătos, fumatul nu declanşează imperfecţiunile tenului. În schimb, el împiedică regenerarea pielii şi face ca acneea să se vindece mai greu. Dacă renunţi la fumat, vei observa că tenul tău va arăta mai bine.  

Cosmeticele irită pielea

Nu toate produsele de îngrijire creează probleme pielii. Foloseşte cosmetice care sunt realizate special pentru acnee şi evită-le pe cele care conţin alcool şi uleiuri. Acestea irită tenul şi fac ca acneea să se răspândească pe mai multe părţi ale corpului. Încearcă produse pe bază de aloe sau retinol.

Pielea bronzată te scapă de acnee

Razele UV stimulează glandele sebacee, cauzând apariţia coşurilor. De aceea, nu se recomandă expunerea la soare fără să aplici crema de protecţie. Aceasta te va apăra de razele solare şi, de asemenea, va împiedica răspândirea imperfecţiunilor.

Pasta de dinţi rezolvă problema

Aceasta conţine bicarbonat de sodiu, apă oxigenată, mentol şi uleiuri esenţiale care îţi vor usca acneea, dar totodată poate duce şi la apariţia iritaţiilor şi a roşeţei. Pentru ca situaţia să nu se agraveze, cere părerea unui medic dermatolog şi urmează un tratament pentru a scăpa de problemele estetice.Recente

UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi jpg
Jennifer Lopez sursa foto  Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg