5 paşi către un ten perfect

1 72933 original jpg jpeg

Dacă-ţi doreşti un ten frumos şi sănătos, urmează aceşti paşi simpli, pentru o îngrijire completă, o dată pe săptămână, de preferat seara.

Pasul 1

Constă în demachierea atentă a tenului. Alege produsele în funcie de tipul tău de ten şi foloseşte atât un demachiant pentru faţă,cât şi un demachiant special pentru ochi. Cu ajutorul dischetelor demachiante şterge-ţi cu grijă tenul,fără a fraca sau apăsa,deoarece pielea este foarte sensibilă,mai ales în jurul ochilor.

Pasul 2

Pentru o curăţare în profunzime a tenului apelează la băile de abur. Acestea favorizează circulaţia sângelui şi ajută la eliminarea toxinelor,pentru un ten mereu tânăr şi o piele elastică. Acoperă-ţi aşadar capul cu prosopul peste un bol cu apă fierbinte şi ţine-ţi faţa la o distanţă de 30 de centimetri. Închide ochii şi relaxează-te timp de câteva minute.

Pasul 3

După ce tenul este înmuiat,ai nevoie de o cremă abrazivă pentru eliminarea celulelor moarte şi a punctelor negre. Masează-ţi tenul cu această cremă,prin mişcări fine,timp de câteva minute.

Pasul 4

Îndepărtează crema abrazivă prin spălare (este recomandată spălarea cu apă din abundenţă,nu ştergerea cu un prosop sau discuri demachiante,deoarece acestea nu curăţă bine). Aplică apoi o mască hrănitoare,aleasă în funcţie de tipul tău de ten.

Pasul 5

Îndepărtează masca de pe faţă,fie cu apă din abundenţă,fie prin tragere (în cazul celor exfoliante). Acum tenul este pregătit pentru pasul final,hidratarea. Aplică aşadar o cremă hidratantă,adaptată tipului tău de ten,prin mişcări fine,de la interior,către exterior. Întinde crema şi pe gât,de la bărbie către decolteu.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg