5 strategii ca să ai picioare fine

epilare metode naturale jpeg

Vrei să ai picioare fine şi irezistibile? Iată câteva trucuri care te vor ajuta să ai o piele catifelată şi strălucitoare.

1. Îndepărtează celulele moarte

Exfolierea periodică ajută la îndepărtarea celulelor moarte,la prevenirea apariţiei precum şi la eliminarea firelor de păr crescute sub piele. Aşadar,foloseşte exfoliantul de corp o dată pe săptămână,în timpul duşului,când porii sunt deschişi. Rezultatul? Picioare fine,de invidiat.

2. Hidratează-ţi pielea

Hidratarea zilnică este primul pas către o piele catifelată şi nişte picioare strălucitoare. În cazul în care celulita şi-a făcut apariţia,foloseşte în fiecare dimineaţă şi seară o cremă specială pe zonele afectate,masând uşor prin mişcări circulare.

Există şi creme speciale care au rolul de a remodela corpul,de a tonifica şi de a reduce celulita,dând totodată un bronz uşor,auriu.

3. Ai grijă la epilare

Metoda de epilare la care apelezi poate să lase picioarele fine,sau dimpotrivă pielea se poate irita,iar în timp aceste probleme se agravează. Cel mai indicat este să foloseşti ceara sau epilatorul,care-ţi asigură un epilat şi o piele fină pentru mai mult timp. La final,foloseşte o cremă hidratantă cu proprietăţi calmante.

4. Foloseşte autobronzant

Pentru o piele strălucitoare,foloseşte un spray autobronzant. Aplică la început de două trei ori pe săptămână,iar după ce ajungi la nuanţa dorită,o singură dată pe săptămână,pentru menţinere. Dacă eşti deja bronzată,folosit odată pe săptămâna,autobronzantul va da luminozitate şi strălucire pielii tale.

5. Fă mişcare

Dacă nu îţi place să mergi la sală,încearcă de două-trei ori pe săptămână să faci lungi plimbări pe jos sau,cel mai indicat,să alergi prin parc. Nu folosi liftul,ci încearcă de fiecare dată să urci pe scări.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg