5 trucuri ca să-ţi faci ochii mai mari

1 72637 original jpg jpeg

Ochii mari şi strălucitori îţi dau un look mai sexy, mai jucăuş. Dar, dacă nu îi ai mari din născare şi luminoşi, iată câteva trucuri care te ajută să le dai aspectul dorit.

Pune o tuşă de lumină în colţul ochiului

Aplică un fardluminos în colţul intern al ochiului,aproape de glanda lacrimală. Efectul este spectaculos,ochiul se luminează instantaneu iar privirea pare mai deschisă,mai vioaie. Foloseşte nuanţe colorate de iaurt sau de vanilie.

Luminează sub sprânceană

Un alt truc este să adaugi o tuşă luminoasă în colţul extern al ochiului,imediat sub sprânceană. Efecul de „lifting” este spectaculos,iar ochiul capătă un aspect migdalat,cu colţ ascendent. Poţi fă foloseşti acelaşi produs/nuanţă ca cel utilizat în colţul intern al ochiului – însă la fel de bine îşi va face treaba un anticearcăn. Optează pentru o nuanţă uşor mai deschisă ca tonalitatea pielii tale.

Scapă de cearcăne

Cearcănele şi petele închise de sub ochi îl micşorează şi dau un aer obositprivirii. Foloseşte un anticearcăn roz,apoi adaugă pe deasupra un strat de anticearcăn în nuanţe gălbui.

Conturează cu creion alb

Foloseşte creion alb pe marginea internă a pleoapelor,în imediata vecinătate a genelor. Efectul e garantat!

Foloseşte un ruj în nuanţa pielii

Dacă vrei ca ochii să iasă în evidenţă,păstrează restul feţei în tonuri cât mai naturale. Foloseşte un ruj mai deschis la culoare,bej,tip „nude”.Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg