5 trucuri să faci cea mai bună impresie

1 58451 original jpg jpeg

E vară, e cald şi vrei să arăţi mai bine ca oricând, oriunde te-ai duce: la birou, în vizită, la o cafea cu prietenele sau la o petrecere. Însă părul tău şi-a pierdut strălucirea şi pare ars de soare. Iată 5 trucuri ca să faci cea mai bună impresie.

Combate mătreaţa

Un păr strălucitor şi fluid este condiţia esenţială ca să faci cea mai bună impresie. Tocmai de aceea,trebuie să ai grijă să nu fie gras,murdar sau plin de mătreaţă,deoarece îi va da un aspect neîngrijit. Pentru aceasta foloseşte şamponul şi balsamul anti-mătreaţă Head &Shoulders. Cu formula specială ActiZinc,acestea vor avea grijă ca părul tău să arate sănătos şi strălucitor.

Foloseşte accesorii de mătase

Imaginează-ţi că părul tău este cel mai important accesoriu. Nu folosi elastice şi bentiţe ca să-l strângi în coadă,deoarece îţi rup firele şi îţi afectează foliculul de la nivelul scalpului.

Poţi folosi accesorii din bumbac sau din mătase ca să-l strângi sub pălărie. Dacă părul tău este fin,subţire şi se încurcă des,foloseşte un pieptene cu dinţii rari ca să-l descurci.

Dă-i volum cu spumă fixativă

Cât părul este încă umed,aplică la rădăcină puţină spumă pentru volum,apoi înfăşoară fiecare şuviţă pe bigudiuri mai mari. Reglează föhnul la o temperatură mică şi trece-l peste coafură la o distanţă de 20 cm.

După ce desfaci bigudiurile,dai formă coafurii cu vârful degetelor,ţinând capul în jos. Nu-l peria,îi va strica volumul. Nu-ţi mai rămâne decât să-ţi pui rochia ta preferată şi sandalele cu toc şi,cu siguranţă,vei face cea mai bună impresie.

Balsam revigorant cu lămâie

Aplică şamponul pe părul ud, apoi clăteşte-l cu apă călduţă,nu fierbinte,deoarece aceasta îl usucă. Apoi aplică balsamul cu lămâie,întinde-l de-a lungul firului cu un pieptene rar,lasă-l să acţioneze şi clăteşte-ţi părul de mai multe ori. Lămâia are un efect revigorant şi revitalizant asupra firului de păr.

Protejează-ţi părul de soare

Chiar dacă pare bizar,şi părul suferă din cauza razelor UV,de aceea nu ezita să-l strângi sub pălăria de vară: aşa nu se decolorează,nu se degradează şi nu-şi pierde strălucirea. Spală-l imediat după plajă sau după baia în piscină şi lasă-l să se usuce liber. Spălându-l,înlături sarea sau clorul,două substanţe care deteriorează firul.Recente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg