6 tendinţe de make-up pentru mireasa anului 2016

1 67334 original jpg jpeg

Cele mai în vogă trenduri în machiaj au fost dezvăluite nu doar în ceea ce priveşte trendurile generale pentru 2016, dar şi pentru cea mai aşteptata zi din viaţa oricărei femei în care păşeşte pe podiumului unei noi vieţi.

Pentru o nuntă excepţională şi desigur,în trend,Katiuşa Popovici,make-up artist,îţi dezvăluie care vor fi cele mai căutate machiaje în acest an şi ce stil ţi se potriveşte chiar ţie.

”Aşa cum se întâmplă în fiecare an,avem pe de-o parte elementele clasice ce nu se vor demoda vreodată,dar cu fine reinterpretări,iar pe de altă parte trenduri preluate din cele generale pe 2016 cum sunt stilul no make-up şi foarte natural,pomeţii strălucitori,buzele nude sau roz pal şi sprâncenele groase cât mai naturale. Se poate observa că în 2016 se merge foarte mult pe un machiaj cât mai natural,spre stilul boem,dar să nu uităm de culorile vedeta ale acestui an,albastru seren şi rozul cuarţ”,explica Katiuşa Popovici,make-up artist.

Frumuseţe naturală

Jenny Packham,Amsale şi Oscar de la Renta au demonstrat că mai puţin înseamnă mai mult. Creatorii de modă au folosit o cremă puţin pigmentata pentru a menţine pielea hidratată,puţin blush  sau bronzant în obraji,o tuşă de mascara şi buze nude sau roz.

”Acest machiaj se potriveşte persoanelor cu tenul curat,bine exfoliat şi hidratat.  Fondul de ten lejer sau BB cream-ul va ascunde petele,în timp ce blush-ul de un roz pal sau iluminatorul vor îmbujora şi ilumina obrajii”,adăugă Katiuşa Popovici.

Retro Glam

Buclele,buzele conturate în roşu aprins şi clasicul cât eyes au fost elementele prin care s-au remarcat  miresele din cadrul prezentărilor Badgley Mişchka,Ines di Santo şi Elizabeth Fillmore,evocând acel  stil de glamour tipic vedetelor de la Hollywood. 

”Rujul roşu cu siguranţă nu se va demoda vreodată,tocmai pentru că pune în evidenţă orice mireasă,indiferent de forma feţei sau culoarea părului. Eu recomand varianta mata,uşor pudrata,pentru că  va rezista mai mult timp pe buze decât un ruj cu o textură fluidă sau cremoasa”,completează Katiuşa Popovici.

Smokey eyes în nuanţe pământii

Stilul smokey eyes nu este limitat doar pentru o noapte în club. Pentru a transforma look-ul dramatic într-unul angelic,potrivit unei nunţi,make-up artiştii au optat pentru nuanţele pământii şi tonurile metalice calde. 

”În 2016,cele mai multe nuanţe pentru machiaj sunt cele calde,iar pentru smokey eyes  recomandările makeup artiştilor includ aceleaşi tonuri de pământiu,bej deschis şi nisipiu,o combinaţie care nu este deloc extravagantă. Acest gen de machiaj în 2016 trebuie să fie cât mai puţin definit. Totuşi nu mergem într-atât de  departe încât să folosim şi mascara în aceeaşi culoare,pentru că nimic nu se compară cu accentul dat  de rimelul negru”,completează Katiuşa Popovici.

Pomeţi perlaţi

”Multe mirese solicita make-up artistului acel aspect perlat şi strălucitor pentru obraji. Pentru a obţine acest efect se foloseşte un iluminator perlat pe oasele pomeţilor şi în colţul interior al ochilor”,explică Katiuşa Popovici.

Buze rozalii

Stilul natural se menţine prin culoarea preferată a make-up artiştilor (Pronovias şi Ramona Keveza l-au folosit cu succes pe podium) pentru 2016 – nuanţele de roz pal şi corai care se potrivesc cu majoritatea tipurilor de ten.

Sprâncene groase cât mai naturale

Încă un stil preluat din trendurile de make-up în 2016,sprâncenele groase sunt preferate şi în cazul mireselor. Făcute celebre de Audrey Hepburn,Elizabeth Taylor şi Brooke Shields,sprâncenele groase revin în tendinţe în acest an.

”Chiar dacă nu te bucuri de sprâncene groase,ele se pot modela cu ajutorul machiajului. Sprâncenele mai groase pun foarte bine în evidenţă  ochii şi adăugă o altă dimensiune look-ului de mireasă. Eu le prefer de fiecare dată în favoarea celor  prea stilizate,care şterg din aspectul natural al fetei”,completează Katiuşa Popovici. Recente

Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg