7 trucuri pentru un păr superb

1 46749 original jpg jpeg

Părul tău şi-a pierdut strălucirea? Ai vârfurile despicate? Nu se mai aşază cum vrei? Dacă te confrunţi cu aceste probleme, iată câteva trucuri garantate!

Pe aceeaşi temă:

7 soluţii împotriva căderii părului

Măşti pentru un păr sănătos

1. Te tunzi regulat

Mergi regulat la coafor şi tunde-ţi vârfurile. Astfel,părul se va regenera şi scapi de vârfurile despicate. În plus,vei avea mereu parte de o schimbare. Încearcă noi tunsori şi,de ce nu,optează pentru un breton şic. Când te vopseşti,taie-ţi vârfurile.

2. Dai volum părului lung

Dacă părul tău a devenit tern şi vrei să-i redai strălucirea,apleacă-ţi capul şi pulverizează dinspre vârfuri spre rădăcină un spray fixativ puternic. Modelează apoi cu degetele câteva bucle lejere şi lasă-le să se usuce. Dă-ţi părul pe spate,fără însă a-l pieptăna.

3. Tratezi vârfurile despicate

Aplică pe părul umed,după spălare,un produs special pentru vârfuri despicate. Poţi încerca şi un tratament natural cu lămâie şi cu ulei de măsline. Încălzeşte 30 ml de ulei de măsline şi adaugă în el 30 ml de zeamă de lămâie.

Aplică tratamentul pe părul ud,pe toată lungimea firului,şi acoperă-ţi capul într-un prosop timp de o oră. Spală-te apoi cu şampon.

4. Pui în valoare părul scurt

Părul scurt se usucă mai uşor şi se aranjează mai bine dacă,în timp ce foloseşti foehnul îţi direcţionezi vârfurile cu degetele. Pentru mai mult volum,foloseşte o perie rotundă mare şi lasă aerul să pătrundă de jos în sus. Defineşte-ţi coafura aplicând puţină ceară pe vârfuri.

5. Alegi peria potrivită

Dacă părul tău se electrizează,alege o perie pătrată,de lemn,iar dacă vrei să stea întins,sunt recomandate periile rotunde,de mărime medie. Părul ondulat are nevoie de o perie din ceramică,de diverse mărimi,în funcţie de diametrul pe care vrei să îl aibă buclele tale.

Dacă ai părul creţ,optează pentru un pieptăn din plastic,cu zimţi laţi şi rari. Pentru părul fin,alege o perie cu diametru mare.

6. Foloseşti bigudiurile

Înainte de a te culca,aplică puţină spumă pe păr şi înfăşoară-ţi fiecare şuviţă pe bigudiuri flexibile. Peste noapte nu vei simţi niciun disconfort,iar dimineaţa buclele vor arăta perfect. Scoate bigudiurile şi apoi plimbă-ţi degetele prin păr,pentru a defini buclele,dă părul în faţă şi aplică puţin fixativ.

7. Aplici corect şamponul

Înainte de a te spăla,piaptănă-ţi bine părul,pentru a elimina surplusul de produse de styling. Foloseşte o cantitate moderată de şampon,pe care întinde-o foarte bine,şi spală-te doar cu apă călduţă,pentru a evita degradarea firelor de păr. Masează uşor scalpul cu vârful degetelor.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg