Legăturile lui Meghan Markle cu Familia Regală înainte să îl cunoască pe Harry. A fost o strategie?

Meghan Markle (41 de ani) a susținut în documentarul de pe Netflix, „Harry și Meghan‟, că nu a căutat informații pe Google despre Prințul Harry înainte să se căsătorească cu el. Poate nici nu a fost nevoie, deoarece actrița avea deja conexiuni cu familia regală britanică. 

image

Încă din copilărie Meghan Markle și-a dorit să devină o prințesă: „Fetele mici visează să fie prințese‟, scria actrița într-un articol de pe blogul său, care ulterior a fost șters. Întâmplător sau nu, înainte să îl cunoască pe Prințul Harry, Meghan Markle făcea parte dintr-un grup de prieteni care aveau legături puternice în familia regală britanică. 

Citește și: Apropiata Reginei Elisabeta: „Căsnicia Prințului Harry cu Meghan se va sfârși cu lacrimi” 

De pildă, în anul 2014, Meghan Markle a întâlnit-o pe creatoarea de modă Misha Nonoo. Pe atunci, Misha era căsătorită cu milionarul Alexander Gilkes, care urmat Colegiul Elton în același timp cu Prințul Harry și Prințul William. Tototdată, Alexander o cunoștea și pe verișoara lui Harry, Prințesa Eugenie, deoarece au lucrat împreună. Potrivit publicației „Mirror‟, Misha Nonoo i-ar fi făcut cunoștință lui Meghan cu Prințesa Eugenie, înainte ca aceasta să îl cunoască pe viitorul său soț.

În 2016, Meghan s-a împrietenit cu Violet von Westenholz, care avea legături puternice în familia viitorului său soț. Tatăl lui Violet, fostul schior olimpic, Piers von Westenholz, era de pe atunci prieten bun cu regele Charles, iar mama lui Violet, Jane von Westenholz, o apropiată a Camillei, Regina Consort. 

Citește și: Camilla, sufletul-pereche al Regelui Charles, de la secretară la regină consort

Tot în anul 2016, Meghan și actrița Millie Mackintosh, care a fost colegă cu Spence Matthews, cumnatul lui Pippa Middleton, au fost surprinse în timp ce petreceau timp împreună. Prietenia celor două a fost de scurtă durată, deoarece Millie nu s-a regăsit pe lista de invitați de la nunta lui Harry și Meghan, din 2018, scrie „Mirror‟.

În schimb, la ceremonie s-a aflat Isabel May, o prietenă apropiată a lui Meghan, cu legături în anturajul regal. De altfel, se spune că Isabel a fost persoana care ar fi organizat prima întâlnire dintre Meghan și Harry în anul 2016. Potrivit „Vanity Fair‟, Isabel a fost rugată în anul 2019 să fie nașa lui Archie, primul copil al celor doi. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg
Beyonce sursa  Instagram jpg