Acesta este antioxidantul care combate acneea!

1 69621 original jpg jpeg

Resveratrolul este unul dintre cei mai puternici antioxidanţi naturali, un preţios polifenol, ce se află în compoziţia fructelor roşii. Îl găsim în cantităţi relevante în struguri, zmeură, vin, must, afine şi merişoare.

Se ştie de mult că acest antioxidant ne protejează sistemul cardiovascular,previne depunerea colesterolului,poate ajuta la menajarea diabetului şi ar putea preveni dezvoltarea cancerului. Însă,studiile recente s-au concentrat pe capacitatea resveratrolului de a stimula regenerarea pielii şi pe capacităţile acestuia de a contracara efectele negative ale expunerii la soare,poluare dar şi de a ameliora acneea.

Acest antioxidant a început să fie încorporat în diverse creme şi preparate pentru pielea obosită,deoarece are proprietăţi regeneratoare şi un puternic efect antirid. Astfel,în urma unor studii recente s-a ajuns la concluzia că,din pricina proprietăţilor antimicrobiene şi antibacteriene ale resveratrolului,acesta poate fi un aliat de încredere în lupta împotriva acneei.

Află mai multe despre beneficiile resveratrolului aici.Recente

vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg