Actorul Dorel Vişan a învins boala când medicii nu-i mai dădeau şanse: “Am vorbit cu ficatul, l-am luat în braţe şi l-am mângâiat"

1 dorel visan 2 jpg jpeg

Îndrăgit pentru rolurile sale din filme româneşti precum “Moromeţii”, “Occident” sau “Un bulgăre de humă”, Dorel Vişan este unul dintre marii actori pe care i-a dat ţara noastră. Boala, însă, a fost la un pas să-l răpească. S-a vindecat dintr-o metodă uimitoare, pe care a împărtăşit-o public într-un interviu.

Dorel Vişan a povestit, într-o emisiune la Antena Stars, că s-a vindecat de boala sa cronică de ficat cu puterea minţii! Vişan fusese diagnosticat cu hepatită cronică virală, iar medicii nu i-au dat foarte multe şanse. A căutat terapii alternative şi metode pentru a învinge boala.

Citeşte şi: Cum previi contaminarea hepatitei C

stanga
dreapta
2 dorel visan 1 jpg jpeg
3 dorel visan jpg jpeg
4 dorel visan jpg jpeg
5 dorel visan morometii php jpg jpeg
6 visan jpg jpeg

În plus, actorul a făcut mărturii şi despre momentul în care şi-a pierdut soţia şi s-a refugiat în alcool.

„În India a fost un mare înţelept care spunea aşa: Dacă ai o suferinţa şi există o cale de a scăpa de ea, nu trebuie să îţi faci probleme. Urmăreşti calea respectivă şi ai scăpat, dar dacă nu există nicio cale de a scăpa de ea, atunci nu are rost să îţi faci probleme. (...)

Niciodată nu am vorbit despre viaţa mea intimă, nu le expun. Eu am avut o mare suferintă, soţia mea s-a îmbolnăvit foarte tânără. Avea 48 de ani şi a plecat. Am avut o cădere psihică, rămăsesem cu copiii, în urmă cu 26 de ani. Această cădere psihică o au foarte mulţi oameni, din cauză că noi nu mai înţelegem că nu putem trăi unii fără ceilalţi, iar dezvoltarea noastră nu se face prin nou, ci prin ceilalţi. Şi am avut o cădere psihică şi unde poţi sa te aduni? În băutură care te distruge.

M-am întâlnit cu o prietenă care mi-a zis „de ce faci asta? Nu e bine. Trebuie să mergi să înveti o metodă de autoapărare împotriva stresului, metoda Silva. Care este foarte bună şi a zis: imaginează-ţi că ai fi murit tu şi nevastă-ta ar fi trăit. Ce s-ar fi întâmplat? Se chinuia înfiorător. Ai văzut? Tu i-ai oprit chinul prin această longevitate a ta, dar problema este că o jeleşti. Şi de aici a pornit! Eram spre ciroză/. De la 1 la 10 eram la 7. Atunci am plecat şi am învăţat foarte multe lucruri în India, Tibet, Japonia. Eu am vorbit cu ficatul, l-am luat în braţe şi l-am mângâiat.” a mărturisit Dorel Vişan, la Antena Stars.Recente

Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg