Adela Popescu: „Trăiesc cea mai relaxantă perioadă din viaţa mea“

2 adela popescu 2 jpg jpeg

Cântăreaţă, actriţă şi prezentatoare de televiziune, Adela Popescu se consideră o femeie împlinită şi o mamă fericită. Împreună cu soţul ei, actorul şi prezentatorul Radu Vâlcan, are doi copii minunaţi. Am vrut să aflăm cum s-a schimbat viaţa ei de când au apărut micuţii şi cum reuşeşte să menţină echilibrul între viaţa profesională şi cea personală.

Ai crescut într-o familie tradiţională şi credincioasă. Cum a fost copilăria ta?

Cea mai frumoasă din lume! Când mă gândesc la copilărie, îmi vin în minte mulţi adulţi şi copii, animăluţe, insecte, păsări, fructe, porumb, Maria Lătăreţu, Laura Stoica, pomeni, nunţi, zăpezi uriaşe şi de veri toride. Nu sunt puţine momentele în care mă întorc cu mintea către cele mai fericite zile din copilăria mea.

Cum arată o zi din viaţa Adelei Popescu?

Mă trezesc în fiecare dimineaţă la 7:30, asta pentru că atunci se trezeşte Alexandru şi vrea să ne jucăm, apoi ne pregătim pentru grădiniţă. În zilele relaxante, Radu îl duce pe Alexandru la grădiniţă, iar eu rămân cu Andrei acasă. Îmi fac o cafea, un mic dejun şi mă pun pe canapea liniştită să mă uit la un serial. Pregătesc ceva de mâncare pentru Alexandru şi pentru Andrei, apoi fie mergem toţi în parc, fie trebăluim prin casă. Trăiesc cea mai relaxantă perioadă din viaţa mea şi cea mai completă.

Cum s-a schimbat relaţia dintre tine şi Radu Vâlcan de când au apărut copiii? Cum este viaţa de cuplu acum şi cum reuşiţi să păstraţi vie flacăra pasiunii dintre voi?

(... zâmbeşte) Acum suntem deja obişnuiţi cu momente puţine, dar intense. Mai delicat a fost la primul copil, când nu ştiam ce ne-a lovit. Dar suntem foarte bine, ne mai ciondănim, desigur, dar toate trec mai repede acum, pentru că avem toate motivele din lume să ne dorim să le depăşim cât mai repede.

Din ce în ce mai mulţi părinţi îşi cresc copiii după diferite metode de parenting. Voi cum v-aţi propus să-i educaţi? Vă ajută cineva cu creşterea copiilor?

Citim destul de mult, ne sfătuim cu specialişti, mama mea a fost educatoare şi experienţa ei în lucrul cu copiii este extrem de valoroasă. Este drept că reacţionăm aşa cum s-a reacţionat cu noi când eram copii. Păstrăm modelul văzut. Lucrurile bune le păstrăm, cu cele rele încercăm să ne descurcăm.

adela222 jpg jpeg

Eşti o persoană veselă şi emani energie pozitivă de fiecare dată când apari în public. De unde, din ce îţi iei rezervele de energie?

Din copilăria despre care tocmai v-am povestit şi din faptul că am fost un copil extrem de iubit. Iubirea primită în copilărie este un combustibil esenţial în încrederea pe care un om ar trebui să o aibă în el şi în siguranţa că orice ar fi, va fi bine. Plus că am ajuns într-un moment al vieţii în care sunt mai în confort cu mine ca niciodată.

Îţi este dor de perioada în care cântai pe scenă, alături de DJ Project?

Mi se mai face uneori dor. A fost o perioadă foarte frumoasă, dar atât de diferită de ce trăiesc acum. Nu ştiu dacă aş mai putea ţine pasul cu drumurile lungi şi cu nopţile nedormite.

Arăţi extraordinar! Cum reuşeşti să te menţii în formă? Care este secretul?

Mulţumesc! Merg la pilates, încerc să nu mai mănânc seara şi cred că am învăţat să combin corect alimentele.

Pentru vara aceasta, ce planuri aveţi?

Vacanţă în Cipru, apoi mi-ar plăcea să vizitez o ţară nordică, câteva zile la Şuşani şi, poate, câteva şi prin satele săseşti din ţara noastră. Ah, şi mi-e dor de Vama Veche...

Sursă imagine: arhiva personalăRecente

caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg