Adelina Pestriţu desfiinţează dieta Dukan: “Mi-am obosit ficatul îngrozitor”

Adelina Pestriţu desfiinţează dieta Dukan: “Mi am obosit ficatul îngrozitor” jpeg

Adelina Pestriţu are o siluetă de invidiat, la un an după ce a devenit mam[. A topit rapid kilogramele în plus, acumulate în timpul sarcinii. Secretul? O dietă echilibrată şi mult sport.

Rezultatele nu au venit însă peste noapte. Vedeta a dezvăluit că a urmat şi diete care i-au făcut mai mult decât rău. Despre celebra dietă Dukan este vorba, despre care vedeta spune că nu a dat rezultatele pe care ea le aştepta şi că, în plus, se simţea şi foarte rău.

“Îmi amintesc că în urmă cu vreo şapte, opt ani am ţinut dieta Dukan. A dat rezultate, dar în prima săptămână am consumat numai carne. Practic, mi-am obosit ficatul îngrozitor, mă simţeam obosită, nu aveam chef de nimic, nu aveam vlagă.

adelina pestritu jpg jpeg

Pentru cei care nu ştiu ce presupune această dietă: prima perioadă se numeşte perioada de 'atac', în care mănânci doar carne, după care introduci apoi şi alte elemente. O zi mănânci doar carne, o zi carne cu salată şi tot aşa. Înnebuneşti mâncând carne şi nu e chiar ok. Am ajuns la concluzia că trebuie să îţi faci o dietă în funcţie de cum răspunde corpul tău şi cum ai înţeles tu că lucrează el. Eu am înţeles mesajele pe care mi se transmite corpul meu şi tot ceea ce fac e să fiu atentă la cerinţele şi necesităţile lui”, a declarat Adelina Pestriţu, potrivit viva.ro

Dieta Dukan este printre cele mai răspândite regimuri de slăbit din lume la ora actuală, cu milioane de adepţi, de la oameni simpli la vedete internaţionalem, ce promite o scădere cu 2 sau 3 kilograme în prima săptămâna, apoi o scădere constanţa cu un kilogram la fiecare 7 zile. Părerile sunt însă împărţite în ceea ce priveşte dieta Dukan. Tot ce trebuie să ştii înainte de a o ţine.

După naştere, vedeta şi-a recuperat silueta cu uşurinţă şi a ajuns să aibă 52 de kilograme. A căutat o dietă care să îi fie pe plac, dar nu a găsit. Aşa ca şi-a inventat propria dieta care a dat rezultate. Este vorba de somodieta.

Pe lângă alimentaţie, Adelina Pestriţu a făcut şi mişcare. Sportul combinat cu o alimentaţie sănătoasă ajută la arderea rapidă a grăsimilor.

        Vezi această postare pe Instagram                   Sorry I missed your call... I was dancing on the ringtone 💃🏿 @mariusbaragan @adrianperjovschi @andreea_popeanu_make_up_artist #photography #dance #makeup #hair #photooftheday O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe Apr 24, 2019 at 11:45 PDT

Sorry I missed your call... I was dancing on the ringtone 💃🏿 @mariusbaragan @adrianperjovschi @andreea_popeanu_make_up_artist #photography #dance #makeup #hair #photooftheday

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe

"Somodieta este dieta pe care am inventat-o fix de nevoie, după o perioadă de 9 luni în care am acumulat 14 kilograme. Sunt o fire ambiţioasă şi îmi doresc să se întâmple totul bătând din palme.

Mă tot gândeam ce dietă să ţin. Am tot căutat pe internet, dar nimic nu m-a satisfăcut. Şi am zis aşa: dacă vreau să slăbesc, trebuie să aleg din tot meniul meu, un aliment pe care îl pot consuma zilnic, până slăbesc. De ce zilnic? Pentru că ştiu de foarte mult timp că organismul nu mai răspunde atunci când îi dai acelaşi meniu. Nu-şi mai face rezerve pe coapsele noastre. Astfel, pentru că-mi place foarte mult somonul, m-am hotărât să încep un regim împotriva kilogramelor, bazat în mare parte pe somon”, a declarat vedeta.

Iată meniul pe zilei a dietei cu care a reuşit Adelina Pestriţu să dea jos 13 kilograme.Recente

kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg