Adrian Ţuţu îţi pregăteşte ceva

1 49318 original jpg jpeg

Câştigătorul show-ului „Românii au talent” de la postul de televiziune Pro TV, Adrian Ţuţu, a semnat cu casa de discuri MediaPro Music şi urmează să lanseze un nou single, apoi un album.

Adrian Ţuţu pregăteşte un material discografic pentru care a intrat deja în studiourile de înregistrări. Potrivit unui comunicat de presă al MediaPro Music,single-ul urmează să fie lansat la sfârşitul acestei veri.

„Sunt fericit că pot face următorul pas alături de MediaPro Music şi sper să nu-i dezamăgesc pe cei care au avut şi au încredere în mine. Prima piesă la care m-am gândit este pentru cei din noua generaţie,dar piesele de pe album vor fi dedicate tuturor. Sunt la fel de nerăbdător ca şi voi să lansez în primul rând single-ul şi apoi albumul. Sper că veţi fi alături de mine şi-mi doresc să fac treabă bună în continuare”,a declarat Adrian Ţuţu.

Adrian s-a născut la 11 martie 1992 în Bucureşti,iar la vârsta de patru ani s-a mutat împreună cu familia la Focşani. Viaţa l-a readus în Bucureşti unde tot ceea ce şi-a dorit dintotdeauna începe să devină realitate.

Compune şi cântă melodii rap încă de când a rămas orfan. A scris prima lui piesă în memoria părinţilor.Publicul a primit foarte bine compoziţiile lui prezentate la concursul „Românii au talent”-„E Evident” şi „Iubiţi-vă Părinţii”-recunoaştere care l-a ajutat pe Adrian să fie tot mai încrezător în talentul şi viitorul lui.

Adrian se bucură de o susţinere notabilă şi în mediul online,unde are o comunitate numeroasă de admiratori,în special tineri din generaţia lui.Recente

Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg