Află beneficiile nebănuite ale ciocolatei!

1 66194 original jpg jpeg

Negre, să ne înţelegem! Se spune că acest răsfăţ culinar ne provoacă aceeaşi stare de bine pe care o avem când suntem îndrăgostiţi. Dar ciocolata poate fi mai mult decât prietena simţurilor noastre, ci şi una a sănătăţii, dacă nu depăşim cantitatea zilnică recomandată, de maximum 50 de grame.

Îmbunătăţeşte vederea

Este ultimul lucru la care te-ai fi aşteptat,atunci când savurezi o pătrăţică de ciocolată,nu-i aşa? Este dovedit ştiinţific,însă,că persoanele care au consumat ciocolată neagră (cu un conţinut de cacao de peste 70 %),au obţinut rezultate mai bune la examinarea vederii decât cele care n-au făcut-o. Asta datorită flavonoidelor,acei compuşi cu efect antioxidant care ajută la îmbunătăţirea vederii şi pe care îi găseşti doar în ciocolată neagră,nu şi-n cea albă.

Prelungeşte viaţa

Chiar cu un an întreg. Aşa se arată într-un studiu publicat în British Medical Journal,conform căruia,în grupul persoanelor care au consumat ciocolată de trei ori pe lună s-a înregistrat cea mai mică rată a mortalităţii,lucru pus pe seama antioxidanţilor conţinuţi de ciocolată. Pe de altă parte,nutriţioniştii ne sfătuiesc ca gustarea noastră dulce să fie în limita a 30 de grame,astfel încât să nu sufere nici silueta.Află multe alte beneficii ale ciocolatei pe okmagazine.roRecente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg