Ai tenul închis la culoare? Iată cum te machiezi?

1 51580 original jpg jpeg

Femeile cu pielea închisă la culoare au anumite avantaje, însă şi dezavantaje, atunci când vine vorba de machiaj. De cele mai multe ori, a găsi nuanţa potrivită poate fi o adevărată luptă, însă chiar dacă nu ştiai, există farduri special concepute pentru tine. Iată ce trebuie să ştii!

Fondul de ten

Poate fi greu pentru tine să-ţi găseşti o nuanţă cu adevărat bună pentru acesta. De aceea,îţi recomand să încerci mai multe branduri,mai multe texturi şi nu te feri în a mixa două sau trei nuanţe. Este cea mai bună soluţie,atunci când pigmentul tău este unul „mofturos”.

Pentru început,curăţă,tonifică şi hidratează pielea înainte de aplicarea fondului de ten. Lasă crema hidratantă câteva minute bune,pentru a intra bine în piele. Găseşte o nuanţă care se potriveşte cu tonul pielii tale sau mixează două nuanţe între ele. Aplică lichidul,începând de la frunte,spre nas,obraji,bărbie şi pleoape. Amestecă uniform cu degetele,cu un burete cosmetic sau cu o pensulă specială. Fixează fondul de ten cu o pudră mată.  

Corectorul

Chiar dacă eşti creolă sau ai pigmentul mai închis la culoare,corectorul este la fel de important pentru tine,ca şi pentru restul femeilor. Alege o nuanţă uşor mai deschisă decât tonul natural al pielii tale. Foloseşte-te de degetul inelar,de un aplicator cu burete sau de o pensulă,pentru a aplica anticearcănul. Este bun şi ca bază pentru machiajul ochilor,nu numai pentru a ascunde cearcănele.

Fardul de obraz

Aplică fardul de obraz peste fondul de ten şi peste pudra mată. Tonurile ceva mai închise arată foarte bine cu nuanţe mai profunde,cum ar fi roşu şi violet. Utilizează un fard bronzant ori de câte ori te prinde soarele.

Machiajulochilor

Dacă ai pielea închisă la culoare,poţi folosi mai multe culori dramatice,atunci când vine vorba de ochii tăi. Poţi încerca farduri aurii,nuanţe de violet şi bronzuri. Foloseşte o culoare mai deschisă,strălucitoare,pe pleoapa întreagă,apoi aplică o nuanţă mai închisă pentru a accentua porţiunile şi colţurile externe ale ochiului.

Buzele

Dacă ai optat pentru un machiaj de ochi ceva mai dramatic,păstrează buzele naturale,şi invers. Dacă ai nevoie de un aspect „lustruit” foloseşte un luciu de buze. Pentru că ai tenul închis,te poţi juca cu nuanţele rujului. Alege nuanţe de cireş şi corai.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg