Alege farduri de ochi potrivite ţie!

1 69331 original jpg jpeg

Ca o regulă generală, alege combinaţii de culori, care sunt complementare cu ochii tăi. Poţi încălca oricând această regulă, pentru a obţine şi efecte dramatice, însă cel mai bine ar fi să combini nuanţe apropiate cromatic, pentru o armonie absolută!

Ochii albaştriMulţi consideră că ochii albaştri sunt frumoşi tocmai prin naturaleţea lor şi nu consideră necesar machiajul acestora. Dacă alegi o combinaţie de farduri interesante,poţi accentua calităţile lor. Deoarece complementarele funcţionează întotdeauna bine,o combinaţie de portocaliu şi auriu arată frumos în contrast cu nişte ochi albaştri. Oranjul sau cărămiziul este complementar albastrului,deci te poţi folosi de această culoare. Mai poţi încerca şi o nuanţă ceva mai închisă de albastru,în combinaţie cu nişte gri,pentru un efect fumuriu. O altă opţiune este să aplici fard de pleoape mov,şi o nuanţă de lavandă,în spaţiul dintre pleoapă şi sprâncene.

Pot arăta destul de diferit cromatic,însă pentru ambele cazuri,poţi alege aceleaşi culori. Începe tot cu regula complementarelor. Pentru asta,încearcă o combinaţie de roz,purpuriu sau roşu-portocaliu. Ca alternativă,încearcă un amestec de verde închis şi verde deschis sau de maro-auriu şi violet.

Unele persoanele invidiază ochii căprui,considerând că acestora li se potrivesc o mulţime de culori,dacă nu chiar toate. Cu toate acestea,există unele combinaţii care arată mai bine decât altele. Spre deosebire de alte culori de ochi,fardul de pleoape potrivit ţie,ţine foarte mult şi de tonalitatea pielii. Dacă ai pielea normală,dă-te cu o combinaţie de gri,roz şi mov-prună. Pentru pielea ceva mai închisă sau medie,foloseşte umbre de mov,ceva mai puternice.Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg