Alege nuanţa de păr care ţi se potriveşte!

1 66119 original jpg jpeg

Se poartă culorile cât mai naturale precum ciocolatiu, culorile pământului sau nuanţe de blond, cât mai aproape de natural. Pentru a nu da greş în alegerea nuanţelor, alege nuanţa care te avantajează.

Brunet:aer misterios

Indiferent de sezon şi de tendinţe,părul negru s-a numărat mereu printre preferinţele femeilor şi a stârnit admiraţia celor din jur. Stiliştii pun mare accent pe nuanţele naturale de brunet,de aceea este momentul să alegi o vopsea care va da strălucire şi supleţe părului tău. Dacă ai tenul deschis la culoare alege o nuanţă de ciocolată amăruie sau brunet cu reflexe violet,iar dacă tenul tău este măsliniu sau închis la culoare optează pentru culori calde,cu un ton mai închise decât pielea şi care să fie cât mai naturale.

Roşcat:în vogă

Roşcatul este una dintre cele mai populare culori de păr anul acesta. Optează şi tu pentru nuanţe calde de roşu precum burgundy,blond-roşcat sau arămiu şi vei face furori în acest sezon. Roşcatul se potriveşte tuturor tipurilor de ten,important este să ştii cum să alegi nuanţa potrivită. Pentru tenul deschis,potrivite sunt nuanţele mai închise şi trebuie evitate cele de cupru,iar tenul măsliniu şi închis la culoare sunt puse în valoare de nuanţe precum cupru şi castaniu roşcat.

Blond:amestec de nuanţe

Nuanţele cât mai naturale de blond,cât şi blondul platinat sunt şi ele la mare căutare. Dacă eşti blondă,atunci păstrează-ţi nuanţa naturală şi dă luminozitate şi volum părului tău cu suviţe în tonuri mai închise şi mai deschise. Dacă părul tău nu este blond şi intenţionezi să te vopseşti blondă,atunci alege mai multe nuanţe ale aceleiaşi culori în locul uneia singure pentru a face culoarea să pară naturală. Blondul natural sau nuanţele de blond închis sunt alegerea perfectă dacă ai tenul deschis,iar tonurile de auriu şi caramel sunt ideale pentru tenul închis sau măsliniu.

Castaniu închis:aspect natural

Dacă nu eşti încă pregătită să faci o schimbare majoră,poţi să apelezi la un castaniu închis cu nuanţe ciocolatii care va fi în vogă în acest an. Nuanţele închise de castaniu te vor ajuta să ieşi în evidenţă şi totodată să ai un aspect şi o culoare naturală. Pentru mai multă luminozitate,poţi să combini tonuri de auriu,care sunt potrivite pentru tenul deschis.Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg