Alegerea fardului de obraz. 5 trucuri de ţinut minte

1 74824 original jpg jpeg

Când vine vorba de machiaj şi alegerea fardului de obraz multe dintre femei simt că sunt în faţa unei mari provocări.

Când vine vorba de machiaj şi alegerea fardului de obraz multe dintre femei simt că sunt în faţa unei mari provocări. De ce? Sunt atâtea culori şi nuanţe frumoase care atrag atenţia,dar femeile ştiu că nu toate se potrivesc tenului lor. Prea mult fard de obraz te poate arăta ca un clovn,prea puţin te arată foarte ştearsă. Iată o mare problemă,care se poate rezolva dacă ţii minte 5 trucuri pentru alegerea fardului de obraz.

1. Află culoarea naturală a obrajilor tăi

Când alegerea fardului de obraz pare grea,este bine să vezi ce culoare au obrajii tăi în mod natural. Cum arăţi după ce faci efort? Ai obrajii roşii? Sau ai o nuanţă mai deschisă? Te poţi folosi de culoarea naturală a obrajilor tăi pentru a te ghida în alegerea fardului de obraz.Dacă ai o culoare preferată pentru luciul de buze şi ştii că e perfectă pentru tine,găseşte o culoare similară pentru fardul de obraz. Se spune că acea culoare care este perfectă pentru buze,este perfectă şi pentru obraz. 

2. Încearcă cât mai multe nuanţe

Când ai ieşit la cumpărături şi vrei să alegi fardul de obraz perfect,trebuie să fii pregătită să încerci cât mai multe nuanţe. Ştii să cauţi nuanţele acum,după culoarea naturală a obrajilor tăi.

3. Cunoaşte-ţi tenul

Anumite tipuri de ten merg mai bine cu anumite formule de fard de obraz. Există farduri de obraz cremoase,gen pudră sau gel şi fiecare dintre ele oferă un alt stil de a acoperi obrazul. Fardul de obraz pudră,deşi se spune că este bun pentru toate tipurile de ten,cel mai bine merge pentru tenul mai gras,mai unsuros. Tenul mai uscat se înţelege mai bine cu fardurile de obraz cremoase şi tip gel.

4. Cunoaşte-ţi nuanţa pielii

Ce nuanţă are pielea ta? Ai nuanţe mai închise sau mai deschise? Pielea ta tinde să aibă nuanţe mai calde sau de fel eşti mai îmbujorată? Răspunsul la aceste întrebări te poate ajuta să alegi fardul de obraz care ţi se potriveşte. Dacă,de exemplu,ai un ten mai palid,nu este cazul să alegi culori foarte aprinse sau închise,ci mai degrabă o culoare caldă roz pal.

5. Cumpără mai multe culori de fard de obraz  

Este bine să ai mai multe culori de fard de obraz,dar care să se potrivească cu pielea ta. Machiajele diferă între ele,iar atunci când vei vrea un machiaj de zi vei folosi,probabil,un fard de obraz mai deschis,iar la un machiaj de seară vei vrea ceva mai aprins. Oricum,dacă nu eşti hotărâtă în privinţa unui singur fard de obraz,poţi lua două şi le poţi  combina oricând.

Evită să alegi fardul de obraz după culorile care îţi plac,încearcă să alegi în funcţie de ce ţi se potriveşte. Fii atentă şi atunci când îl aplici,cele cremoase şi de tip gel merg cel mai bine întinse cu mâna,iar cele pudră merg întinse cu o pensulă specială. Când aplici fardul de obraz,dă mai întâi un strat mai subţire şi dacă crezi că este cazul să mai pui un strat,pune. Este bine să nu te dai cu fard de obraz în aşa fel încât să se cunoască prea bine,ci foarte uşor ca să pară cât mai natural.Recente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg