Alimente care te ajută în lupta cu celulita

1 70063 original jpg jpeg

Multe femei se confruntă de-a lungul vieţii cu celulita, însă norocul şi ajutorul cel mai mare în lupta cu aceasta îl reprezintă alimentele „minune”. Având o dietă simplă îţi poţi ajuta pielea să devină din nou netedă! Iată ce trebuie să mănânci!

Un sfat care este de obicei trecut cu vederea,ţine de hidratare. Apa este prietena ta cea mai de nădejde! Trebuie să încerci să bei aproximativ 8-9 căni de apă pe zi,însă dacă nu te omori după apă,poţi căuta suplinitori ai acesteia. Caută alimente care conţin cantităţi mari de apă,cum ar fi merele,castraveţii şi strugurii.

Un alt truc pentru a-ţi menţine pielea netedă este să consumi alimente luminoase şi colorate. Atunci când alegi fructe şi legume,ai grijă ca acestea să fie dintre cele mai colorate!

Alimentele colorate conţin o mulţime de vitamine,printre care vitamina C,esenţială în prevenirea scăderii drastice a nivelului de colagen. Acesta ajută în elasticitatea pielii şi cu cât pielea este mai elastică,cu atât celulita este mai puţin vizibilă la suprafaţă.

Nu în ultimul rând,încearcă să consumi de cel puţin 3 ori pe săptămână cereale. Acestea nu trebuie să lipsească din dieta ta!  Alege cereale integrale sănătoase,cum ar fi orezul brun,ovăzul,pâinea din cereale integrale şi floricelele. Aceste alimente nu-ţi vor creşte nivelul de zaharuri din sânge şi sunt previn excesul de grăsime în anumite zone.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg