Amy Winehouse voia să adopte o fetiţă

1 49058 original jpg jpeg

Cunoscuta artistă Amy Winehouse, care a murit la 23 iulie, ar fi vrut să adopte o fetiţă din insula Santa Lucia, arhipelagul Caraibe, unde şi-a petrecut mult timp în ultimii ani.

Cântăreaţa a stat destul de mult timp pe insula Santa Lucia,unde s-a ataşat de o fetiţă de zece ani,Dannika Augustine,care provine dintr-o familie săracă,informează femalefirst.co.uk..

Amy era deja mama mea. Îi spuneam mama,iar ea mă numea fiica ei. Avea grijă de mine şi ne distram împreună. Am iubit-o şi ea mă iubea pe mine. A fost cea mai uimitoare persoană şi eram nerăbdătoare să locuiesc cu ea aici sau la Londra. Nu pot să cred că nu mai este! E cel mai rău lucru care mi s-a întâmplat vreodată", a afirmat, plină de tristeţe, Dannika.

Şi bunica Dakotei a declarat că Amy o iubea pe Dannika din toată inima. „Nu ştiu de ce Amy s-a ataşat de Dannika, dar de când s-au cunoscut au fost de nedespărţit. Stăteau toată ziua împreună, se jucau, se plimbau pe plajă",a afirmat Majorie Lambert,bunica fetiţei.

Majorie a mai spus că mama fetiţei,Nadia Germaine,era de acord ca Amy s-o adopte pe Dannika,deoarece nu-şi putea permite s-o crească singură.

Şi tatăl fetiţei,Vic Augustine,care locuieşte în Germania,fusese consultat în această problemă. De aceea,vestea că Amy nu mai este,a picat ca un trăznet pentru Dannika şi pentru familia ei.

O aşteptam să vină. Nu mi-a venit să cred când o prietenă din Londra mi-a spus că a murit. Amy era foarte bună,voia să ajute pe toată lumea. Ştiu că avea problemele ei,dar în Santa Lucia era o persoană mai bună decât credeau oamenii din Marea Britanie. Aici nu lua droguri,se purta normal. Nu mi-am făcut niciodată griji pentru Dannika atunci când era cu Amy",a încheiat bunica fetiţei.

Amy Winehouse,în vârstă de 27 de ani,a fost găsită moartă în locuinţa sa din Londra. Cauza decesului lui Amy Winehouse nu este încă elucidată.Recente

Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg