Analia Selis a devenit mamă pentru a doua oară

1 51675 original jpg jpeg

Tiago, cel de-al doilea copil al cântăreţei Analia Selis şi al violoncelistului Răzvan Suma s-a născut pe cale naturală, sâmbătă, 26 mai, la ora 22.22. Micuţul este sănătos, are 3,700 kg şi 53 de centimetri.

Ziua de sâmbătă a fost lungă şi minunată. N-ar ajunge nici măcar vorbele să descriu ce sentimente am. Atât de frumos este,încât nu-mi ajung cuvintele. Am retrăit sentimentul acela unic de a-mi aduce copilul în lume şi senzaţia aceea indescriptibilă,la fel ca şi cu Noa.

În momentul în care l-am văzut,m-am simţit de parcă Dumnezeu a pus mâna pe mine. Răzvanşi eu nu avem cuvinte. Tiago şi Noa îmbogăţesc iubirea şi viaţa noastră”,a declarat Analia după naştere.

Primul copil al celor doi,Noa,s-a născut la începutul anului trecut,după ce a fost îndelung aşteptată:„Eram un balon enorm şi Noa parcă dansa în pântecul meu! Am aşteptat-o de Crăciun,apoi de Revelion,dar n-a vrut să vină”,ne-a spus ea. Abia în seara de 2 ianuarie a început travaliul,iar Analia a născut pe cale naturală,a doua zi,în jurul orei 20.00.

Cu un an înainte,chiar de Sărbători,Analia pierduse o sarcină,aşa că emoţiile au fost foarte mari. „A fost tare greu atunci. Am pierdut sarcina în ziua de Crăciun. Dar a trecut şi ca fiecare experienţă,bună sau rea,te învaţă ceva. Răzvan m-a ajutat să trec peste asta”,  ne-a zis ea. Pe lângă soţul ei,muzica şi publicul i-au dat puterea să meargă mai departe şi să creadă că într-o zi i se va întâmpla şi ei minunea de a fi mămică. Şi iată că acum este de două ori mămică!Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg