Anamaria Prodan se înfometează. Cum îşi îngrijeşte părul dacă nu mănâncă

3 30705228 2063273180367464 2196900442196148224 n jpg jpeg

La cei 46 de ani ai săi, vedeta a decis să aibă şi mai mare grijă de cum arată. După ce a slăbit mult în urmă cu 2-3 ani, acum Anamaria Prodan se înfometează. De ce? Pentru că organismul ei nu mai arde la fel de rapid caloriile. Şi ea nu vrea să se îngraşe la loc.

Anamaria Prodan se înfometează

Impresara fotbaliştilor din România susţine că şi-a diminuat enorm porţiile. Nu face foamea, dar se înfometează. Anamaria Prodan a mărturisit că porţiile ei de mâncare sunt infime. Fie puţină pâine, nişte avocado sau puţin ton la conservă.

”Nu mănânc sau mănânc foarte puţin. De azi dimineaţă, de exemplu, am mâncat jumătate de felie de pâine neagră cu avocado, am făcut pastă de avocado şi acum mă gândesc dacă să mănânc un sfert de conservă de ton”, a spus impresara.

În trecut, Anamaria Prodan a mărturisit că a reuşit să slăbească cu ajutorul castraveţilor. Aceasta susţinea că mănâncă, ori de câte ori îi e foame, salata de castraveţi cu oţet de mere, zeamă de lămâie şi condimente.

Cum îşi îngrijeşte Anamaria Prodan părul

După ce coafura tip palmier i-a distrus părul, impresara a optat pentru ajutorul specialiştilor. Aceasta susţine că urmează un tratament estetic în Turcia. Medicii îi fac injecţii în scalp cu substanţe hrănitoare.

Conform libertatea.ro, Anamaria Prodan cheltuie 8.000 de euro pe an pentru extensiile de păr pe care le foloseşte până când i se regenerează părul ei. În plus, o tură de injecţii costă 4.000 de euro. Tratamentul se face timp de 3 ani, ceea ce înseamnă că impresara va plăti 24.000 de euro pentru a îşi regenera părul.

Citeşte şi: Cum se menţine Eugenia Şerban la 50 de ani. Tenul ei e superb!

Cât costă extensiile Anamariei Prodan

”Merg din 6 în 6 luni în Turcia. N-am mai fost în ultima vreme, trebuie să mă duc din nou, dar sunt foarte ocupată. Trebuie să am grijă de mine şi acolo fac un tratament pentru păr. Costă ceva, dar nu asta este important. E un tratament care îţi întăreşte firul de păr, se fac nişte injecţii în scalp. Îţi face părul mai des şi mult mai sănătos. Mai folosesc o soluţie pentru păr, pe care o cumpăr de la farmacie şi care mă ajută foarte mult”, a explicat soţia lui Reghecampf. 

Citeşte şi: Anca Serea va avea încă o fetiţă. Ce nume îi va puneRecente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg