Andreea Bălan este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta renunţă la muzică VIDEO

1 83848 original jpg jpeg

Ieri, Andreea Bălan şi-a anunţat fanii că este însărcinată pentru a doua oara. A publicat pe blogul ei un clip video în care le spune fanilor cum a aflat. Andreea Bălan este însărcinată pentru a doua oară, în 5 luni. Aceasta a mărturisit că, de teamă să nu facă un avort spontan, va renunţa la muzică.

Andreea Bălan a mers la medic şi, la ecografie, medicul i-a spus că este posibil să aibă un băiat. Cum sexul nu s-a văzut clar la ecografie, vedeta nu ştie ce sex urmează să aibă viitorul ei bebeluş. Până în prezent, nu a avut probleme de sănătate cu a doua sarcină. Singura poftă pe care o are este pentru struguri.

”Mă simt mult mai bine ca la prima sarcină, acum şi am termen de comparaţie. Nu am avut nicio stare de rău, de greaţă şi aşa mai departe. Nici foarte multe pofte, mănânc foarte mulţi struguri şi în rest mă bucur foarte tare. Mă bucur mai mult ca la prima sarcină, pentru că sunt mai echilibrată, am mai lucrat cu mine între timp. Sunt mai fericită, mai aşezată, mai calmă. Acum sunt sută la sută pregătită pentru acest copil. Atunci când a venit Ella eram într-un proces de transformare, dar acum sunt foarte bine.

image

Eu ştiu ce restricţii am. În luna a opta te opreşti, pentru că vibraţiile de pe scenă te pot face să naşti prematur, de aceea mă voi opri după Revelion. Am deja programate concertele pentru Revelion, până atunci o să cânt, am şi filmări, fac aceeaşi activitate. După Revelion mă opresc, la începutul lunii martie nasc, apoi fac două luni pauză. În aprilie sunt înapoi cu un nou show la care lucrez acum.

image

Lui George i-am spus prima dată despre sarcină, dar nu m-a crezut. La prima sarcină i-am spus mai întâi mamei şi apoi lui George. Acum nu i-am mai spus ei pentru că ea atunci când se gândea că mai vine unul şi vor fi doi… s-a speriat. E greu cu doi copii, iar mama e pe tura de seară. Ella e deja măricică, aleargă, e foarte greu să se ţină după ea”, a declarat Andreea Bălan, pentru VIVA!.Recente

Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg