Angelina Jolie face diferență între copiii ei? „Am mai puțină înclinație să...‟

Angelina Jolie, în vârstă de 47 de ani, a stârnit valuri de reacții negative după ce a declarat că are sentimente diferite față de copiii săi. Ce a declarat celebra actriță? 

image

Angelina Jolie a încercat să fie rezervată în privința vieții sale personale. De când a divorțat de fostul ei soț, Brad Pitt, în anul 2016, vedeta s-a concentrat, mai ales, pe creșterea celor șase copii ai săi, pe care și-a dorit să îi țină departe de lumina reflectoarelor. 

Angelina împarte cu Brad Pitt șase copii, dintre care trei biologici - pe Shiloh (16 ani), Vivienne (14 ani), Knox Lenon (14 ani) și trei adoptați: pe Maddox (21 de ani), Pax (19 ani) și Zahara (18 ani). De la divorțul de Brad Pitt, vedeta s-a luptat să îi țină aproape de ea, însă ne amintim că Angelina a stârnit o mulțime de reacții negative în presa internațională după ce a făcut o declarație controversată cu privire la sentimentele pe care le are pentru cei șase copii ai săi. 

Citește și: Angelina Jolie, o mamă strictă. Le-a interzis copiilor să o caute pe Google 

Într-un interviu din anul 2007, pentru „Elle UK‟, Jolie a vorbit despre copiii ei și chiar a comparat-o pe, Shiloh, care a fost primul copil biologic al său cu Brad Pitt, cu ceilalți copii adoptați, ceea ce nu a fost de bun augur pentru public. Pe atunci, vedeta a recunoscut că sentimentele sale de empatie sunt mai mari față de Maddox și Zahara. 

„Cred că simt mult mai mult pentru Madd și Zee, deoarece sunt supraviețuitori și au trecut prin atât de multe‟, a spus Angelina, adăugând că Shiloh a avut mai multe privilegii din momentul în care s-a născut. „Shiloh a fost atât de privilegiată din momentul în care s-a născut. Am mai puțină înclinație să o simt…‟. „Nu îi ignor nevoile, doar pentru că eu cred că ceilalți sunt mai vulnerabili‟, a punctat vedeta. 

Vezi și: VIDEO Uau, ce bine dansează fiica Angelinei Jolie! 

De asemenea, într-un interviu pentru revista „Look”, Angelina a susținut că Shiloh este „proscrisa” familiei sale, deoarece are părul blond și ochii albaștri: „Shiloh seamănă cu Brad. Este amuzant că aproape că va fi proscrisa din familie pentru că este blondă și are ochi albaștri”, spunea ea. 

image

Sursă foto: PinterestRecente

Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg