Angelina Jolie şi Brad Pitt se căsătoresc în curând?

1 49467 original jpg jpeg

Jolie şi Pitt s-au hotărât de dragul copiilor să se căsătorească, anunţă presa americană. Se pare că ceremonia va avea loc undeva în sudul Franţei. Celebrul cuplu vrea o nuntă discretă, cu puţini invitaţi.

Sunt de şase ani împreună şi sunt părinţii a şase copii,de dragul cărora s-au hotărât,în sfârşit,să se căsătorească. Angelina Jolie şi Brad Pitt se gândesc însă la o nuntă departe de strălucirea Hollyoodului. Ei au ales deja sudul Franţei pentru frumosul eveniment. Jolie şi Pitt nu vor nici sute de invitaţi,şi nici o nuntă de un million de dolari,aşa cum a avut actorul în 2000,când s-a căsătorit cu Jennifer Aniston,scrie Daily Mail.

Cel mai probabil,ceremonia va avea loc într-un bătrân castel francez,recent renovat,numit Miravel-Correns,cu o capelă din secolul XVI,completează informaţiile revista US Weekly,potrivit Mediafax. Tot US Weekly susţine că nunta celor doi va avea loc în “următoarele luni”,insistând că este o informaţie verificată din trei surse. Să fi spus “sursele” adevărul? Fanii celor doi aşteaptă nunta,Angelina şi Brad formând,după părerea multora,unul dintre cele mai rezistente şi mai unite cupluri ale Hollyoodului. Dar există şi foarte multe suspiciuni,mai ales că nu este primul zvon de acest gen. Nu de puţine ori s-a vehiculat ideea că cei doi îşi pregătesc nunta. Doar locul evenimentului s-a tot schimbat. Ba era India,ba insulele Seychelle sau New Orleans. De fiecare dată,însă,zvonul se dovedea a fi fals.

În plus,Brad Pitt (47 de ani) care militează de mulţi ani pentru egalitate în ceea ce priveşte dreptul la căsătorie,a declarat de nenumărate ori că nu se va mai însura până când nu vor exista aceleaşi drepturi pentru homosexuali şi heterosexuali.

Dar,până la urmă,se pare că Brad şi Angelina au cedat dorinţelor copiilor care au început să insiste cu întrebări despre relaţia lor neoficializată. Aşa să fie?Recente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg