Angelina şi Brad, un nou film împreună?

1 48845 original jpg jpeg

Angelina Jolie şi Brad Pitt vor să joace din nou împreună! Prezent la Festivalul de la Cannes, Brad a declarat că atât el, cât şi Angelina, îşi doresc foarte mult acest lucru.

Pitt a spus că şi-ar dori din tot sufletul să joace alături de partenera sa de viaţă,fiindcă acum joacă şotron cu filmele. „Pentru ca unul dintre noi să stea cu copiii,iar celălalt să fie liber pentru a putea să lucreze,jucăm un fel de şotron".

Brad a declarat că de când este tată, viaţa lui este împlinită, căci îi place foarte mult, de exemplu, haosul din timpul meselor. Şi nu numai că se simte împlinit, dar are şi cei mai buni critici: toate cele şase odrasle ale lui şi ale Angelinei Jolie.

Cuplul Brangelina, cum au fost numiţi cei doi, se află la Festivalul de la Cannes, alături de cei şase copii. Ei şi promovează ultimele filme. Angelina promovează animaţia „Kung Fu Panda 2",în timp ce Pitt face promovare pentru pelicula „The tree of life".

Angelina şi Brad s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Domnul şi Doamns Smith",unde s-au îndrăgostit. Pe atunci,gurile rele au acuzat-o pe Angelina că a distrus căsnicia lui Brad cu Jennifer Aniston. Brad a fost căsătorit cu Jennifer patru ani şi jumătate.Recente

Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg