Aşa arăţi minunat fără fond de ten

1 73515 original jpg jpeg

Mizează pe naturaleţe şi lasă-ţi pielea să respire. Poate că nu ai mult timp la dispoziţie să îţi realizezi un machiaj ca la carte înainte de a pleca pe uşă sau poate că te-ai săturat de efectul de mască pe care îl dă uneori fondul de ten, în special în zilele călduroase.

Cum să îţi acoperi imperfecţiunile în câteva minute?

Exfolierea-elimină reziduurile moarte

Principiul de a avea o bază curată,netedă funcţionează în cazul în care vrei să obţii o piele frumoasă. Scrubul ajută la curăţarea şi destuparea porilor,permiţând astfel o bună oxigenare şi o bună absorbţie a produselor pe care le foloseşti.

Luminează-ţi tenul

Aplică pe faţă o bază iluminatoare. Aceasta îi va oferi tenului tău prospeţime şi va reflecta frumos lumina,astfel încât va distrage atenţia de la imperfecţiuni.

Foloseşte creme BB cream sau CC cream-inovaţiile în make-up

Sunt creme cu pigment,cu o textură uşoară,multe dintre ele conţinând şi vitamine,acid hialuronic şi antioxidanţi. Alege-le pe cele cu factor de protecţie solară,ca să îţi protejeze tenulde radiaţiile nocive care provoacă îmbătrânirea prematură a tenului.

Accentuează-ţi buzele sau ochii

Foloseşte un ruj într-o culoare vie,care îţi va împrospăta imediat faţa şi va distrage atenţia de la posibilele imperfecţiuni ale tenului. 

Curbează-ţi genele cu un cleştişor de gene,după care aplică două straturi de rimel. Poţi obţine acelaşi efect folosind extensiile de gene  pentru că necesită doar o întreţinere lunară,iar tu te vei trezi „machiată”,cu gene lungi,curbate şi dese.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg